ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ: Παράταση προθεσμίας υποβολής αντιρρήσεων

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοινώνει ότι χορηγείται παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων επί του περιεχομένου των δασικών χαρτών για 16 ημέρες. Η νέα καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Ιουλίου 2022. Η παράταση αφορά στους δασικούς χάρτες που αναρτήθηκαν εντός του 2021 και για τους οποίους η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων εκπνέει σήμερα, 15 Ιουλίου.

Η απόφαση ελήφθη λόγω των συνθηκών, που έχουν διαμορφωθεί από την ενεργειακή κρίση και οι οποίες δυσχεραίνουν τις οικονομικές συναλλαγές των πολιτών, σε συνδυασμό με τα τεχνικά προβλήματα στις ψηφιακές πλατφόρμες του ελληνικού κτηματολογίου.ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , ,

6 replies

  1. Η παράταση πρεπει να ειναι ιδια με την ημερομηνία υποβολής αντιρησεων στο κτηματολογιο για κάθε περιοχη.

  2. Γνωρίζει κανείς εάν η παράταση ισχύει και για Σχιστό Κορυδαλλού;

  3. ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ Η ΜΕΡΟΜΙΝΙΑ ΑΝΤΗΡΗΣΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΟΘΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ .ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΙΟΙΘΟΘΟΥΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ . ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΗ ΤΟ ΔΙΚΕΩΜΑ ΝΑ ΔΙΚΔΗΚΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΔΗΚΑΣΤΙΚΟΣ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΝΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΗΡΙΑ ΠΟΛΕΤΕΣ ΝΑ ΤΑΛΕΠΟΡΟΥΝΤΑΙ ΕΞΕΤΙΑΣ.ΜΙΑΣ ΜΗΚΡΗΣ ΜΕΡΗΔΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΤΑΙΣ ΠΟΛΛΟΙΤΕΣ. ΝΟΜΗΖΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 109 ΓΛΥΦΑΔΑ

  4. Για τις περιοχες που εχουν οριστικοποιηθει οι δ. Χαρτες π.χ.Αστρος κυνουριας θα υπαρξει κατι για τους πρωιν αγρους που σωρηδων τους χαρακτηρησαν Δα? Και δεν δεχτηκαν προδηλο σφαλμα? Ειναι δυνατον να προσφερεται λυση στις νεες αναρτησεις επειδη φωναξαν και οργανωθηκαν πχ οι Κρητικοι και σε μας να ειναι τετελεσμενο? Δυο μετρα και δυο σταθμα για αγρους του 45 που τωρα εχουν μικροεγκαταληφθει?
    Ευχ
    Γιαννης Νικολετος

  5. Γελάνε και…άντε μην πω ποιοι και τι γελάει…Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους μαχόμενους συναδέλφους και τα λέμε από Δευτέρα….

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: