Δ/νση Δασών Πέλλας: Μερική κύρωση δασικού χάρτη Π.Ε. Πέλλας

Μερική κύρωση δασικού χάρτη όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Από τη Διεύθυνση Δασών Πέλλας, ανακοινώνεται ότι με την 372019/21-10-2022 (ΦΕΚ 756 Δ΄/2022 και ΑΔΑ: ΡΨ0Λ4653Π8-20Λ) απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κυρώθηκε ο δασικός χάρτης όλων των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πλην των τμημάτων για τα οποία ασκήθηκαν αντιρρήσεις.

Ο κυρωμένος δασικός χάρτης από την ημερομηνία δημοσίευσής του καθίσταται οριστικός και έχει πλήρη αποδεικτική ισχύ σε κάθε διοικητική ή δικαστική αρχή για όλα τα τμήματα που αποτυπώνονται σε αυτόν με πράσινο περίγραμμα και πράσινη διαγράμμιση, τα οποία αποτελούν δασικές εν γένει εκτάσεις των παραγράφων 1, 2, 3, 4 και 5 του άρθρου 3 του ν. 998/1979, όπως ισχύει.

Επί των ανωτέρω εκτάσεων εφαρμόζονται οι διατάξεις της δασικής νομοθεσίας, με την επιφύλαξη των προβλεπομένων στην παράγραφο 5 του ως άνω άρθρου 3, ως προς τις χορτολιβαδικές και τις πετρώδεις και βραχώδεις εκτάσεις των περιπτώσεων α΄ και β΄ της ως άνω παραγράφου.

Ο κυρωμένος δασικός χάρτης τηρείται στην οικεία Διεύθυνση Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων και στην ειδική ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ http://gis.ktimanet.gr/wms/forestfinal/default.aspx  




ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading