Συγκρότηση Τεχνικής Επιτροπής Δασολογίου Αιγαίου

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Δασών συγκροτείται Τεχνική Επιτροπή Δασολογίου της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου αποτελούμενη από τους:

  1. Άρτεμις Αλεξιάδου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, Γενική Δ/ντρια Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου, ως πρόεδρος της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Ζωή Κινιαζοπούλου, του ιδίου κλάδου, Προϊσταμένη της Δ/νσης Δασών Ν. Σάμου.
  2. Κωνσταντίνο Μπέλλα, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου, ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Ερασμία Γκιόκα, του ιδίου κλάδου, Προϊσταμένη του τμήματος Επιθεώρησης της ίδιας Διεύθυνσης.
  3. Αριστέα Κουκουβίνου, του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών Δασολόγων, Αν. Προϊσταμένη του τμήματος Προστασίας Δασών και Δασικών Εκτάσεων της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου ως μέλος της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Κωνσταντινιά Παπαστεργίου, του ιδίου κλάδου, Αν. Προϊσταμένη του τμήματος Δασικών Χαρτογραφήσεων της ίδιας Δ/νσης.

Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Χριστίνα-Λίζα Πανάγου, του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, υπάλληλο της Δ/νσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Ε.Ε.Δ.Π. Αιγαίου, με αναπληρώτρια την Χριστίνα Χαλβατζή, του κλάδου ΤΕ Διοικητικών, υπάλληλο της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου.

Έργο της επιτροπής είναι ο ειδικότερος χαρακτηρισμός των περιλαμβανομένων στους αναρτημένους και κυρωμένους δασικούς χάρτες περιοχών δασικού χαρακτήρα, κατά τις διατάξεις των παρ. 1,2,3,4 και 5 του άρθρου 3 του ν. 998/79, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, καθώς και κατά τις κατηγορίες του άρθρου 4 του ν. 998/1979 (Α’ 289), κατόπιν προσφυγής επί αποφάσεων των Τεχνικών Επιτροπών Δασολογίου, που έχουν συσταθεί και λειτουργούν στις πέντε Διευθύνσεις Δασών της Ε.Ε.Δ.Π. Αιγαίου.

Επιπλέον, γίνεται διακριτή κατάταξη των περιλαμβανομένων στο δασικό χάρτη εκτάσεων των περ. α) και β) της παρ. 5 του άρθρου 3 του ν. 998/1979.

Η λειτουργία της Τεχνικής Επιτροπής Δασολογίου Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου διέπεται από τον Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, Α’ 45).

Η Έδρα της επιτροπής βρίσκεται στον Πειραιά, στα γραφεία της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου (Ακτή Μιαούλη 83 και Μπότσαρη 2-8, Τ.Κ. 185 38 -Πειραιάς).

 


 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

%d