ΠΕΔΔΥ: Αίτημα συνάντησης με τη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ

Τη πραγματοποίηση συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ζητά το νέο διοικητικό συμβούλιο (Δ.Σ.) της Πανελλήνιας Ένωσης Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ) προκειμένου να παρασχεθεί η απαραίτητη ενημέρωση και να συζητηθούν θέματα που αφορούν σημαντικές προτεραιότητες του Σωματείου.

Στη σχετική επιστολή που απέστειλε στον υπουργό, Κ. Σκρέκα, και τον υφυπουργό, Γ. Αμυρά, τονίζει ότι στις προτεραιότητες αυτές συμπεριλαμβάνεται ιδίως η ανάγκη ολοκλήρωσης της διαδικασίας αναδιοργάνωσης των Δασικών Υπηρεσιών καθώς και η αποτελεσματική και απρόσκοπτη λειτουργία του Τομέα, η οποία για να γίνει απαιτείται να ολοκληρωθούν με συντονισμένο και άμεσο τρόπο από την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας οι εν εξελίξει διαδικασίες των προσλήψεων επιστημονικού προσωπικού αλλά και καταβληθούν προσπάθειες για να διευθετηθούν τα μεγάλα προβλήματα που εντοπίζονται στην οικονομική και διοικητική υποστήριξη των Δασικών Υπηρεσιών.

«Με την προσδοκία μιας γόνιμης και συστηματικής συνεργασίας από την οποία θα ωφεληθεί τόσο ο Δασικός Τομέας όσο και τα μέλη μας Δασολόγοι – Γεωτεχνικοί αλλά και οι υπόλοιποι κλάδοι των Δασικών Υπαλλήλων που εργάζονται στη δασική πράξη κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες και επαχθείς συνθήκες εργασίας, είμαστε στη διάθεσή σας και αναμένουμε την απάντησή σας», καταλήγει η επιστολή της ΠΕΔΔΥ.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: