Παρουσία του Γ.Γ. Δασών, Κ. Αραβώση, η κοπή της βασιλόπιτας στην Ε.Ε.Δ.Π. Αιγαίου

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023 και παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δασών, Κωνσταντίνου Αραβώση, πραγματοποιήθηκε από την Γενική Διευθύντρια, Άρτεμις Αλεξιάδου, η τελετή κοπής της Βασιλόπιτας της Επιθεώρησης Εφαρμογής Δασικής Πολιτικής Αιγαίου για το νέο έτος.

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης: η Ειδική Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Μαριάννα Νικολαΐδου, οι Γενικοί Διευθυντές της Α.Δ. Αιγαίου, Πολύκαρπος Πολυχρονάκης και Ειρήνη Πετράκη, καθώς και όλοι οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών Αιγαίου. Το φλουρί κέρδισε ο δασολόγος Μιχάλης Καλλίρης.

Ο κ. Αραβώσης ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, ευτυχία και πρόοδο για το 2023. Προέβη σε σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της Δασικής Υπηρεσίας, συγχαίροντας το σύνολο του προσωπικού για τις προσπάθειες και την προσήλωσή του.

Η Γενική Διευθύντρια ΕΕΔΠ Αιγαίου Άρτεμις Αλεξιάδου και ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κων/νος Αραβώσης

Η Γενική Διευθύντρια ΕΕΔΠ Αιγαίου Άρτεμις Αλεξιάδου, ο Γενικός Γραμματέας Δασών Κων/νος Αραβώσης και η Ειδική Γραμματέας της Α.Δ. Αιγαίου, Μαριάννα ΝικολαΐδουΚατηγορίεςΔασική Πολιτική

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

%d