Μια γιορτή για τα αδέσποτα στα ΕΛΤΑ Συντάγματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, Τρίτη 4 Απριλίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσιάζουν την ομώνυμη Σειρά Γραμματοσήμων, σε μια μικρή υπαίθρια γιορτή, παρέα με φιλοζωικές οργανώσεις. Με σύνθημα «Υιοθέτησε και εσύ ένα αδέσποτο», η γιορτή στα ΕΛΤΑ Συντάγματος ελπίζουμε να σταθεί αφορμή ώστε κάποιοι τετράποδοι φίλοι, που φιλοξενούνται από φιλοζωικές οργανώσεις, να γνωρίσουν το παντοτινό τους σπίτι.

Η Σειρά «Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων» είναι μία ακόμα πράξη κοινωνικής ευθύνης των Ελληνικών Ταχυδρομείων, που, τα τελευταία χρόνια, επιλέγουν να προβάλλουν μέσα από τα ελληνικά γραμματόσημα, ευαίσθητα κοινωνικά μηνύματα. Αυτή την φορά, στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και η διαμόρφωση μίας βαθύτερης νοοτροπίας ευνσυναίσθησης απέναντι στα αδέσποτα ζώα.

Η σειρά γραμματοσήμων περιλαμβάνει, επίσης, Φάκελο Πρώτης Μέρας Κυκλοφορίας και Set Pack που περιέχει όλα μαζί τα προϊόντα. Μπορείτε να τα βρείτε στα ταχυδρομικά καταστήματα και στο philotelismos.gr. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνεται η σφράγιση με την σφραγίδα πρώτης ημέρας κυκλοφορίας, για τη δημιουργία σπάνιων φιλοτελικών αντικειμένων.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ειδικής Γραμματείας για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς του Υπ.Εσωτερικών και σε αυτήν θα συμμετάσχουν: η Αστική Πανίδα του Δήμου Αθηναίων – με ζώα από το «καταφύγιο του Σωκράτη» – η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, το Φιλοζωικό Σωματείο «Second Chance Animal Rescue Society Greece (SCARS)» και το Σωματείο «ninelivesgreece».



ΚατηγορίεςΔιάφορα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: