Τα… «ελάφια» δεύτερο «κόμμα» στην Κατταβιά της Νότιας Ρόδου!

Αγανακτισμένοι ψηφοφόροι για το πρόβλημα των πλατωνιών (Dama dama) στην περιοχή έβαλαν αντί για ψηφοδέλτια, φωτογραφίες με ελάφια στην κάλπη. Λίγα αντίστοιχα άκυρα ψηφοδέλτια εντοπίσθηκαν και σε άλλα χωριά της Νότιας Ρόδου.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, στα αξιοπερίεργα της εκλογικής διαδικασίας και του αποτελέσματος στα εκλογικά τμήματα της κοινότητας Κατταβιάς, στην περιοχή της Νότιας Ρόδου, ήταν ότι μετά το πρώτο κόμμα που αναδείχθηκε η Νέα Δημοκρατία κι έλαβε 118 ψήφους, δεύτερο… «κόμμα» ήταν τα ελάφια με 40 ψήφους διαμαρτυρίας, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 ο Κοινοτάρχης Κατταβιάς Νίκος Ζαννετάκης, αφού αγανακτισμένοι ψηφοφόροι έβαλαν στους φακέλους φωτογραφίες με ελάφια αντί κάποιο ψηφοδέλτιο κόμματος, που ήταν άκυρα.

«Δεν υπάρχει οικογένεια που να μην έχει κάποιο ατύχημα στην ευρύτερη περιοχή από πλατώνια ή ζημιές στις γεωργικές καλλιέργειες, αυτή η απόγνωση και η αγανάκτηση αποτυπώθηκε στην κάλπη με αυτό τον τρόπο, βάζοντας ψηφοδέλτια με φωτογραφίες από ελάφια μέσα στην κάλπη από πολίτες που είναι εξοργισμένοι με το πρόβλημα που ταλανίζει τη Νότια Ρόδο», είπε σχετικά ο κ. Ζαννετάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους Τέρη Χατζηιωάννου, Ρένα Παυλάκη και Νατάσα Παμπρή.

Λίγα ψηφοδέλτια με… ελάφια βρέθηκαν και στα εκλογικά τμήματα της κοινότητας Απολακκιάς, όπως δήλωσε στο σταθμό ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τσαμπίκος Καραγιάννης, ενώ αντίστοιχα υπήρξαν στις κάλπες και στη Λαχανιά καθώς και στο Γεννάδι.

Πηγή: rodiaki.grΚατηγορίεςΆγρια Ζωή

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: