Συγκρότηση Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.) με έδρα τον Πειραιά

Στη συγκρότηση του Συμβουλίου Ιδιοκτησίας Δασών (Σ.Ι.Δ.), με έδρα τον Πειραιά, για τα έτη 2023 – 2024, προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με απόφαση του  υπουργού, Θεόδωρου Σκυλακάκη.

Αναλυτικότερα, με την αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΔΥ/115141/9877/08.11.2023 υπουργική απόφαση συγκροτείται το Συμβούλιο Ιδιοκτησίας Δασών με έδρα τον Πειραιά, με τα εξής μέλη:

  1. Θεώνη ΜΠΟΥΡΗ, Πρόεδρο Εφετών Πειραιώς, ως Πρόεδρο του Συμβουλίου, με αναπληρωτή της τον Βασίλειο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ, Πρόεδρο Εφετών Πειραιώς.
  2. Χριστίνα ΛΙΜΟΥΡΑ, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Ηλία ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟ, Εφέτη.
  3. Κωνσταντίνα ΛΕΚΚΟΥ, Εφέτη, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή της τον Σωκράτη ΓΑΒΑΛΑ, Εφέτη.
  4. Ιωάννα ΠΑΧΗ, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο Γραφείο Νομικού Συμβουλίου στον Πειραιά, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτριά της την Όλγα ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., που υπηρετεί στο ίδιο Γραφείο.
  5. Χρήστος ΑΝΤΩΝΕΛΛΗΣ του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών, ειδικότητας Δασολόγου με Α ́ βαθμό προϊστάμενο του Δασαρχείου Λαυρίου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια του τη Σοφία ΜΥΤΕΛΕΤΣΗ, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δασών Πειραιά του ίδιου κλάδου, ειδικότητας και βαθμού.
  6. Δημήτριο ΚΡΑΣΣΟΠΟΥΛΟ του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών ειδικότητας Δασολόγου με βαθμό Α ́, υπάλληλο του Δασαρχείου Πειραιά ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή του τον Αλέξανδρο ΡΗΓΑ, υπάλληλο της Διεύθυνσης Δασών Αθηνών του ίδιου κλάδου, ειδικότητας και βαθμού.

Ως Γραμματέα του Συμβουλίου ορίζεται  Αναστασία Γαζή του κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού με Α ́βαθμό της Δ/νσης Δασών Πειραιά, με αναπληρώτριά της την Μαρία ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, του κλάδου ΤΕ Δασοπονίας με Α ́ βαθμό, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.

Η θητεία των ανωτέρω μελών λήγει την 31-12-2024.

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

%d