Ανακοίνωση για τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ελλήνων Δασοπόνων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Δασοπόνων Δημοσίων Υπαλλήλων ανακοινώνει ότι λόγω έλλειψης απαρτίας η τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 01 Δεκεμβρίου 2023,

Σε αίθουσα του πρώην ΕΘΙΑΓΕ (τέρμα Αλκμάνους στα Ιλίσια).

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για υποψηφιότητα έχουν όλα τα μέλη της Ένωσης που έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους μέχρι την ημέρα της Γ.Σ., όπως προβλέπεται από τα σχετικά άρθρα του καταστατικού.

0ι υποψηφιότητες για το Δ.Σ. της ΕΕΔΔΥ και για την Ελεγκτική Επιτροπή πρέπει να κατατεθούν ή να περιέλθουν στην Ένωση μέχρι την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 11:00.

Η κάθε δήλωση υποβολής υποψηφιότητας γίνεται με αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου (σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα), η οποία θα σταλεί ηλεκτρονικά, στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση e.e.dasoponon.d@gmail.com.

Η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων θα γίνει την 29η Νοεμβρίου 2023 (πριν τη διεξαγωγή των εκλογών με δημόσια ανακοίνωση της απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης στην κλειστή ομάδα της Ένωσης στο facebook (https://www.facebook.com/groups/enosi.ellinon.dasoponon) και με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο.

.
ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

%d