Στο ΦΕΚ η προκήρυξη 1Γ/2024 του ΑΣΕΠ για ειδικότητα ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ


Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ με την αριθμ. 1Γ/2024 Πρόσκληση/Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας στον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ στον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ ΕΙΔ. ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ να υποβάλουν, εφόσον κατέχουν τα τυπικά και γενικά προσόντα συμμετοχής, «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία κατάταξης με γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας (πρώτο στάδιο), προκειμένου στη συνέχεια να συμμετάσχουν, σε δεύτερο στάδιο, σε προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων αντίστοιχου ή συναφούς κλάδου/ειδικότητας σε φορείς της παρ. 1 του άρθρου 2 του ν. 4765/2021, εφόσον διαθέτουν εκείνη τη χρονική στιγμή (κατά την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων του σταδίου αυτού) και τα τυχόν απαιτούμενα πρόσθετα προσόντα (ενδεικτικά: γνώση Η/Υ, γνώση ξένης γλώσσας, εμπειρία).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 13 Μαΐου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 24 Μαΐου 2024, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Τα απαιτούμενα τυπικά προσόντα για τον κλάδο/ειδικότητα είναι τα εξής:

Screenshot

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΙΝΑΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Το Α.Σ.Ε.Π. μετά την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων καταρτίζει αλφαβητικό πίνακα συμμετεχόντων για τον εν λόγω κλάδο/ειδικότητα των υποψηφίων που γίνονται δεκτοί. Ο έλεγχος του παραβόλου διενεργείται αυτόματα κατά την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και η οριστικοποίηση της αίτησης γίνεται μόνο με την επιβεβαίωση της πληρωμής του αντιτίμου του παραβόλου. Οι υποψήφιοι που δεν οριστικοποιούν την αίτησή τους, λόγω μη εμπρόθεσμης πληρωμής του αντιτίμου του παραβόλου, δεν εμφανίζονται στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα (ΟΠΣ) του Α.Σ.Ε.Π.. Στην προκειμένη περίπτωση δεν υπάρχουν αποκλειόμενοι από τη διαδικασία λόγω μη καταβολής του αντιτίμου του καθορισμένου παραβόλου (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β’).

ΓΡΑΠΤΗ ΕΞΕΤΑΣΗ

Η γραπτή εξέταση θα γίνει με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών και με τη μέθοδο των ερωτήσεων πολλαπλών επιλογών. Η ηλεκτρονική εξέταση θα περιλαμβάνει τη δοκιμασία δεξιοτήτων και εργασιακής αποτελεσματικότητας όπου αξιολογούνται δεξιότητες όπως γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού, η αντιληπτική ταχύτητα και η ακρίβεια, o επαγωγικός και παραγωγικός συλλογισμός καθώς και ένα σύνολο σαφώς ορισμένων και παρατηρή- σιμων εργασιακών συμπεριφορών που, βάσει επιστημονικών ερευνών, σχετίζονται με την επιτυχημένη απόδοση στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και, ειδικότερα, με το Ενιαίο Πλαίσιο Δεξιοτήτων του ν. 4940/2022.

Παραδείγματα ερωτήσεων που περιλαμβάνονται στην ηλεκτρονική γραπτή εξέταση θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π.. Οι ερωτήσεις, τα θέματα και οι απαντήσεις της εξέτασης δεν δημοσιοποιούνται.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής και το πρόγραμμα θα γνωστοποιηθούν εγκαίρως με Ανακοινώσεις του Α.Σ.Ε.Π.. Εξεταστικό κέντρο θα οριστεί μόνο στην Περιφέρεια Αττικής.

Αναλυτικές πληροφορίες στο ΦΕΚ – Α.Σ.Ε.Π. 13/26.04.2020 | ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2024

Σχετικό αρχείο:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ/ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1Γ/2024 (ΦΕΚ- Α.Σ.Ε.Π. 13) Πρόσκληση/Προκήρυξη για τη διαδικασία κατάταξης υποψηφίων με γραπτό διαγωνισμό σε πίνακα βαθμολογίας στον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021 (πρώτο στάδιο).

 



ΚατηγορίεςΑπασχόληση, Δασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading