Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γεωτεχνικούς του δημοσίου στη Κομοτηνή

logoΤο Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (Δ.Ι.Δ.Δ.) αποτελεί πιστοποιημένο φορέα επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων (Ν.3801/2009) και συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο με τίτλο “Κοινό πλαίσιο για την παροχή τυποποιημένων υπηρεσιών στους γεωτεχνικούς για την (τηλε)κατάρτιση στους φυσικούς κινδύνους – πολιτική προστασία και για την προώθηση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας”, με ακρωνύμιο “GEO-PROMOTION”, το οποίο εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία» 2007-2013.

Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διαχείριση φυσικών πόρων για την πρόληψη / αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών» στην Κομοτηνή (ΙΕΚ Κομοτηνής, Τέρμα Σισμάνογλου), απο τις 5/2 εως 19/3/2013.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας εκατό (100) εκπαιδευτικών ωρών και ολοκληρώνεται σε δεκαεννέα (19) μέρες, 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις ώρες 13.00 – 17.15.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους του δημόσιου τομέα με την ειδικότητα του γεωτεχνικού (γεωπόνοι, δασολόγοι, γεωλόγοι, ιχθυολόγοι και κτηνίατροι).

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ (Ενημερωτική Εγκύκλιος) και ΕΔΩ (Ιστοσελίδα Δ.Ι.Δ.Δ.)

Μοιραστείτε το!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


ΚατηγορίεςΕκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: