Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για γεωτεχνικούς του δημοσίου στη Καβάλα

logoΤο Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (Δ.Ι.Δ.Δ.) αποτελεί πιστοποιημένο φορέα επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων (Ν.3801/2009) και συμμετέχει ως εταίρος στο Ευρωπαϊκό Έργο με τίτλο “Κοινό πλαίσιο για την παροχή τυποποιημένων υπηρεσιών στους γεωτεχνικούς για την (τηλε)κατάρτιση στους φυσικούς κινδύνους – πολιτική προστασία και για την προώθηση της πρόσβασης στην αγορά εργασίας”, με ακρωνύμιο “GEO-PROMOTION”, το οποίο εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Βουλγαρία» 2007-2013.

Σε αυτό το πλαίσιο υλοποιείται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Διαχείριση φυσικών πόρων για την πρόληψη / αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών» στην Καβάλα , απο τις 12/2 εως 26/3/2013.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας εκατό (100) εκπαιδευτικών ωρών και ολοκληρώνεται σε δεκαεννέα (19) μέρες, 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, στις ώρες 13.00 – 17.15.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους του δημόσιου τομέα με την ειδικότητα του γεωτεχνικού (γεωπόνοι, δασολόγοι, γεωλόγοι, ιχθυολόγοι και κτηνίατροι).

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ (Ενημερωτική Εγκύκλιος) και ΕΔΩ (Ιστοσελίδα Δ.Ι.Δ.Δ.)ΚατηγορίεςΕκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: