Άγγελος Αγγελέτος: Θα προσφύγουμε με μηνύσεις κατά του αν. υπουργού ΠΕΚΑ Στ. Καλαφάτη για παράβαση καθήκοντος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο πρόεδρος της Ζωοφιλικής – Οικολογικής Ένωσης Ελλάδας Άγγελος Αγγελέτος, στον Ίωνα Ξυπολιά και στην εκπομπή του ”ραδιουργίες”. Όλα δείχνουν και μέσα από τα λεγόμενα του κου Αγγελέτου, πως πρόκειται να ξεσπάσει ένας ”πόλεμος” μεταξύ κυνηγών και οικολόγων- ζωόφιλων αφού η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ που απαγόρευσε προσωρινά το κυνήγι σε όλη την Ελλάδα δεν εφαρμόζεται.

Δήλωσε πως θα προσφύγει με μηνύσεις κατά του αναπληρωτή υπουργού ΠΕΚΑ Σταύρου Καλαφάτη για παράβαση καθήκοντος ενώ καταγγέλλει τους συνδικαλιστές κυνηγίου και την κυβέρνηση για ψηφοθηρική συναλλαγή.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη απο τον ιστοχώρο των ΑΡΓΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

16 replies

 1. Έχεις και συ τα δίκια σου. Απλώς να μην φτανουμε στα άκρα. Εγώ να είσαι σίγουρος προσπαθώ κάθε στιγμή. Δεν πιστεύω πια στον συνδικαλισμό. Ατομικά θεωρώ κέρδος να πείσω έστω και έναν να αλλάξει δρόμο. Σε διαβεβαιώ, ότι το έχω πετύχει, ακόμη και σε επίπεδο πολύ μικρού επαρχιακού συλλόγου, όπου “ανάστησαν” το λαγό και άρχισαν να σέβονται λίγο την πέρδικα. Βέβαια οι κάφροι δεν είναι δυνατό να λείψουν. Προσπαθείστε και σεις απο τη μεριά σας να περιορίσετε τους φανατικούς. Έχω πληροφορηθεί από πολύ αξιόπιστη πηγή για βεβηλωμένο ανάθημα στη μνήμη κυνηγού, όπου είχε σβηστεί η επιγραφή και είχε γραφτεί “Εδώ κείτεται ένας δολοφόνος κυνηγός και έτσι γλύτωσαν μερικά ζωάκια” !! Δεν είναι μυστικό το μίσος που κρύβουν ορισμένοι και το διαλαλούν και στο διαδίκτυο.

  • Αν και φανατικός οικολόγος παραδέχομαι ότι η αλήθεια είναι αυτή . Το μίσος φέρνει μίσος και η αντιπαλότητα προστριβές και τίποτα παραπάνω .
   Με αυτό τον τρόπο ένας φίλος μου φανατικός κυνηγός σταμάτησε το κυνήγι .
   “με ζάλισες ” μου είπε “βλέπω πουλί να πεθαίνει και λυπάμαι ” είπε .
   Φυσικά δεν κυνηγούσε γουρούνι ,αυτοί δεν αλλάζουν ποτέ .

 2. Φυσικά και υποφέρουμε όλοι απο τα “μέτρα” της κυβέρνησης και η ίδια η κυβέρνηση χρησιμοποιεί την αντιπαλότητα μας σαν μέσο για να μην σκεφτόμαστε τα προβληματά μας .
  Αυτό δεν αποκλείει την αίσθηση δικαίου του καθένα μας ξεχωριστά . Εμείς δεν υπερασπιζόμαστε ένα χόμπυ ,άλλα ζωές και οικοσυστήματα .
  Πάλι σου λέω ότι στην επαρχία το κυνήγι είναι αλλιώς .
  Δες το και μόνο σου και πες τις εμπειρίες σου και στους άλλους κυνηγούς της πόλης .
  Είμαι σίγουρος ότι πολλοί απο εσάς θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας .

 3. Αντιλαμβάνομαι Βασίλη Κόρπα, ότι έχεις πολύ πικρές εμπειρίες από “θηρία” της υπαίθρου, που θέλουν να λέγονται άνθρωποι. Κι εγώ έχω αγανακτήσει με ορισμένους από αυτούς. Να τους αποφεύγεις γιατί μερικοί είναι και επικίνδυνοι. Το πρόβλημά τους όμως δεν είναι η κυνηγετική ιδιότητά τους. Αυτή είναι μια ατυχέστατη συγκυρία. Είναι η ιδιοσυγκρασία τους τέτοια. Πρόκειται για αγρίους, που είναι άδικο να χαρακτηρίζουν το σύνολο των κυνηγών. Ορισμένοι κυνηγούν για το κρέας και μόνο.
  Άγριοι ωστόσο υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Μην ξεχνάμε το φονικό που έγινε στο Αγρίνιο πριν λίγα χρόνια με θύματα αθώους κυνηγούς και θύτη έναν αγριάνθρωπο, που, αν και μη κυνηγός, είχε όπλο. Το να τους περιορίσουμε είναι το πρόβλημα. Η ολική απαγόρευση μιας δραστηριότητας δεν είναι λύση. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να απαγορευόταν η οδήγηση ΙΧ, το ψάρεμα και ένα σωρό άλλες δραστηριότητες στη χώρα μας, αφού είναι γνωστό, ότι ασκούνται κατά τρόπο πολλές φορές εγκληματικό από πάρα πολλούς συμπατριώτες μας.
  Οχι δεν είσαστε 5.640.000. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του λαού δεν νοιάζεται καν για το αν υπάρχει ή όχι κυνήγι, θηράματα, αρκούδες, λύκοι κλπ. Σκασίλα τους. Άλλα προβλήματα έχουν οι άνθρωποι. Κι εμείς κι εσείς μειοψηφίες είμαστε στο σύνολο. Αυτό, όμως δεν νομιμοποιεί εκδηλώσεις μίσους και φανατισμού, ούτε εκφράσεις που προσβάλλουν βάναυσα ολόκληρη κοινωνία ανθρώπων συν τις οικογένειές τους. Και οι μειοψηφίες έχουν δικαιώματα σε μια Δημοκρατία.
  Ναι είμαι κυνηγός της πόλης. Έτσι είναι οι περισσότεροι. Υπάρχουν όμως και στην πόλη άθλιοι κυνηγοί, αλλά αυτό δεν χαρακτηρίζει το σύνολο.
  Ναι κυνηγώ που και που αγριογούρουνο, που τα τελευταία χρόνια είναι άφθονο. Την παρέα μου την έφτιαξα μετά από πολλή αναζήτηση και την θεωρώ εκλεκτή για τα δεδομένα της χώρας μας. Δεν παραβιάζουμε δικαιώματα άλλων. Αν είμαστε εξαίρεση στο χώρο δεν μπορώ να το πω εγώ. Παλιά έχω αποχωρήσει από κυνήγια με άλλες παρέες διαφωνόντας με τη λογική τους. Δεν θα κάνω όμως τη χάρη σε κανέναν να πάψω να ασκώ με απόλυτα νόμιμο και συνεπώς όχι καταστροφικό για τη φύση τρόπο την κυνηγετική δραστηριότητά μου.
  Τέλος πάντων. Ας σταματήσουμε καπου εδώ. Μας βασανίζουν και άλλα πορβλήματα πολύ σοβαρά. Δες τους κκ. Ανώτατους Δικαστες μας, που μας έδωσαν και την αφορμή να ξεκινήσουμε αυτή την συζήτηση με τις “γενναίες” αποφάσεις τους για το κυνήγι. ΟΛΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ Ο ΑΤΥΧΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ “ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΙΝΩΝ”. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΙΣΘΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ !!! ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ….

 4. Εσείς είστε οι 500,000 εμείς είμαστε οι υπόλοιποι 5.640.000 . Σου λέει τίποτα αυτό ; Είναι απλή σκέψη . Απλά είμαστε αγανακτισμένοι ,δεν μισούμε κανέναν . Προς το παρόν οι κυνηγοί μπαίνουν στα κτηματά μας και στις αυλές μας για να κυνηγήσουν και οι σφαίρες περνούν πάνω απο το κεφάλι μας . Σίγουρα είσαι κυνηγός πόλης και δεν κυνηγ΄’ας γουρούνι . Το πέτυχα ;
  Θα το πω πάλι . Ενας Θηροφύλακας σε όλον τον νομό Ηγουμενίτσας .
  Μιλάμε για μια περιοχή τεράστια που για να φυλαχθεί χρειάζεται τουλάχιστον 20 άτομα με εξοπλισμό ,αυτοκίνητα κτλ .
  Αν υπήρχε ευθυξία ,οι καλοί κυνηγοί θα έλεγαν : Σταματούμε το κυνήγι για διαμαρτυρία .
  Αυτό είναι διάλογος .

 5. Η επίδειξη μίσους εναντίον ολόκληρων ομάδων ανθρώπων και η στοχοποίησή τους μέσω γενικεύσεων δεν με εκπλήσσει. Έτσι συμπεριφερόταν και ο Αδόλφος, ο μέγας οικοφασίστας και προφανώς ιδεολογικός σου πρόγονος, τουλαχιστον κατά το “οικολογικό” μέρος, ανώνυμη Ελένη. Μισούσε τον άνθρωπο, ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΓΑΠΗ και έτσι έδινε όλη την αγάπη του στα ζώα. Η συγκεκριμένη ψυχιατρική πάθηση λέγετε “ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ “. Αν θες ρώτα το γιατρό σου και θα σου πει. Κατά τα λοιπά απαξιώ να ανοίξω διάλογο μαζί σου, γι αυτό και δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια, ότι και αν απαντήσεις, όση χολή και αν εκτοξεύσεις. Εκφράσου, όπως σου αρμόζει. Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω από το να διαλέγομαι με οικοφασίστες, που τσουβαλιάζουν 500.000 ανθρώπους και μιλούν με περισσή ΑΝΑΙΔΕΙΑ χαρακτηρίζοντας τους συλλήβδην ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
  Με λυπεί ωστόσο το γεγονός, ότι αυτό το ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΟ, ΦΑΝΑΤΙΚΟ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟ κείμενο, που φτάνει να καλεί όλους τους Έλληνες κυνηγούς αδιακρίτως, δηλαδή, επαναλαμβάνω, κοντά στους 500.000 ανθρώπους να αλληλοσκωτοθούν για να ησυχάσει η συντακτρια και οι όμοιοί της επικροτείται από σένα “φιλόζωε” Βασίλη Κόρπα, με ευθεία σύγκριση μάλιστα μεταξύ βιαστών και κυνηγών.
  ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΙΛΑΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ; ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΩΣ ΒΙΑΣΤΕΣ; ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ.

 6. Τί σχέση έχει η κρεατοφαγία με την καταστροφή των ελληνικών οικοσυστημάτων; Από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα! Τι ΗΛΙΘΙΕΣ δικαιολογίες είναι αυτές που εφευρίσκετε για να συνεχίσετε να καταστρέφετε την ελληνική φύση; Τί σχέση έχει να τρως κρέας από ζώο που εκτρέφεται επί τούτου και είναι σφαγμένο και σφραγισμένο από κτηνίατρο, με το να πυροβολείς αδιάκριτα όποιο άγριο ζώο βρεις, προστατευόμενο η μη; (οι έλληνες κυνηγοί ουδέποτε κάνουν τέτοιες διακρίσεις, πηγαίνετε να δείτε σε ένα καταφύγιο άγριων ζώων τί κάνετε καθημερινά). Κύριε Ζάχο Δημητριάδη, πείτε μας για όλους τους “κατα λάθος” φόνους που πυροβολείτε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Άντε συνέλθετε ή αλληλοσκοτωθείτε όλοι να ησυχάσουμε, ανεκπαίδευτοι και επικίνδυνοι που απορείτε γιατί πρέπει να απαγορευτεί το κυνήγι. Δεν έχετε αφήσει τπτ, τα έχετε σκοτώσει όλα και μας έχετε πήξει στα αδέσποτα σκυλιά που όταν δε σας κάνουν, τα αμολάτε σε βάρος των υπολοίπων. Ωραίο σπορ! Και το χειρότερο, μεταξύ σας δε κάνετε ΤΙΠΟΤΕ για να σταματήσουν όλα αυτά, όλα οι άλλοι κυνηγοί τα κάνουν, και δε ξέρετε τίποτε, ούτε έχετε ακούσει. Συμμαζευτείτε που βγάζετε και γλώσσα και σας ενοχλούν και οι ζωόφιλοι τώρα. Δε φτάνει που κρατάτε όπλα και δε σας ελέγχει κανείς (πόσοι φόνοι γίνονται με κυνηγετικές καραμπίνες) ρωτάτε και από πάνω πού είναι το πρόβλημα. Έλλαδάρα!

  • Σωστά τα λες Ελένη . Η κρεοφαγία είναι άλλου είδους πρόβλημα .Είμαι μέλος Φιλοζωικού Σωματείου στην Θεσπρωτία και πραγματικά υποφέρουμε απο τα αδέσποτα κυνηγόσκυλα .Είναι σκυλιά που έχουν μάθει να τρώνε πανάκριβες τροφές και πολύ νευρικά ,επειδή συνήθως τα έχουν δεμένα ή κλεισμένα κάπου .300 ράμματα έκανε ένας κτηνιατρος σε ένα γουρουνόσκυλο το προηγούμενο ΣΚ . Μήπως είναι κακοποίηση αυτό ; Βασανισμός θα έλεγα . Εχουμε στείλει στην δικαιοσύνη άτομα που έκαναν λιγότερα σε ζώα τους .
   Είναι ντροπή …όχι των κυνηγων ….άλλα του κράτους που με τους νόμους τους προσελκύει τέτοιες ομάδες ,απλά επειδή πληρώνουν .
   Αν το κράτος επέτρεπε στους βιαστές να φτιάξουν έναν σύλλογο και να βιάζουν ,άλλα σε συγκεκριμένες ζώνες και 500 μέτρα απο κατοικημένες περιοχές τι θα συνέβαινε ;
   Ολοι θα προσαρμόζονταν στους δικούς τους νόμους για να μην βιαστούν .
   Φυσικά δεν θα έφταιγαν οι βιαστές -αυτοί έτσι και αλλιώς το θεωρούν λογικό να βιάζουν-το κράτος που θέσπισε τον νόμο θα φταίει .
   Αυτοί είναι οι κυνηγοί ,αυτή είναι η αλήθεια .
   Βιαστές σύμφωνα με τον νόμο .

 7. ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ NOW HOW ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ.

  • Οποιος αναλαμβάνει μια ευθύνη θα μπορούσε να υποβάλλει και προτάσεις . Ακόμα και οι ίδιοι οι κυνηγοί θα έπρεπε να καταγγείλουν συναδέλφους τους που κάνουν κακό .
   Αν και είμαι κάθετα κατά του κυνηγιού έκανα πρόταση σε αρκετούς “μάγκες “κυνηγούς να διώχνουμε τους Ιταλούς με σφαλιάρες όπου και να πάνε . Μαζί και εγώ .
   Εδώ στην Ηγουμενίτσα υπάρχουν πολλές ομάδες Ιταλών κυνηγών που τους προωθούν Ελληνικές επιχειρήσεις ,με οδηγούς Ελληνες κυνηγούς που τους ενημερώνουν για την ηλήθια νομοθεσία μας με τις απεριόριστες δολοφονίες ζώων .
   Η μόνη λύση είναι να σταματήσει το κυνήγι μέχρι να βρεθεί η λύση .
   Η ζωή δεν είναι παιχνίδι ,οποιαδήποτε μορφή και αν έχει .

 8. Το θέμα είναι τώρα που όλα είναι χύμα με το κυνήγι και η Ελλάδα έχει γίνει έρμαιο των Ιταλών και των ανθέλλήνων γουρουνάδων που καταπατούν τα πάντα και τρομοκρατούν τους πάντες ,τι έχουν να πούν οι κυνηγετικοί σύλλογοι ; Ποιές οι δράσεις τους ;Τι θα κάνουν ; Μίλησα με την συνομοσπονδία σας και μου έιπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για τους Ιταλούς .
  Τους ανεχόμαστε άλλη μια χρονια ;

 9. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΚΟΡΠΑ, ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ. ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ “ΖΩΑ” ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΟΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΓΟΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΣΥΛΛΕΚΤΗ. ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟ Η ΟΧΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΘΗΡΑΜΑΤΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΑΦΘΟΝΕΙ. ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ.

 10. Αγγελέτο Ιταλοτραφή, διαμαρτυρήσου και μήνυσε κανέναν υπουργό για τις ψυχές που χάθηκαν στις πυρκαγιές και άσε τους κυνηγούς ήσυχους. Κάποιοι το είχαν παρατήσει το κυνήγι και το ξανάρχισαν για να έχουν κρέας. Και να κοιτάς την Περδοπόνησο. Άσε μας στην υπόλοιπη Ελλάδα στην ησυχία μας. Εκτός κι αν έχεις να προσφέρεις εσύ κρέας στα παιδιά όλων των Ελλήνων. Ή εκτός κι αν ζεις στο λαμογιόκοσμο της παλιάς Ελλάδας που τα έχει φάει χοντρά με τον Πάγκαλο και τώρα φτύνει στο πιάτο που έτρωγε..

  • Εγω έχω να φάω κρέας 25 χρόνια . Δεν είναι το θέμα το κρέας και το ξέρεις . Ο φόνος είναι το θέμα και η ηδονή της εξουσίας του να παίρνεις μια ζωή .

 11. ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΠΟ “ΜΗΝΥΣΕΙΣ”;
  ΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΌΨΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ “ΔΟΥΛΕΥΕΙ” ΚΑΝΕΝΑ CLUB ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ, ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ “Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΥΚ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΙΝΑΙ” .
  ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ …..
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ “ΖΩΩΝ”. ΑΠΛΩΣ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ “ΖΩΩΝ” ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ. ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ, ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΡΚΕΤΑ “ΖΩΑ” ΣΑΡΚΟΦΑΓΑ.

  • Είναι ένα ζήτημα η κρεοφαγία και η υπερκατανάλωση κρέατος . Φυσικά είναι και τα θύματα περισσότερα απο το κυνήγι και ποιό βασανισμένα .
   Τι μας έμεινε όμως βρε παιδιά ; Τι έμεινε σε αυτόν τον τόπο χωρίς να πουλιέται ; Δεν αξίζει μια προσπάθεια να μην πουλάμε την φύση για 150 ευρώ; Δεν είναι λίγο ; Να έρχονται όλοι οι λαοί της Ευρώπης να σκοτώσουν στην χώρα μας ;Τόσα πολλά έχουμε ποιά ; Ας αφήσουμε τα πουλιά να πετάξουν και τα γουρούνια ελεύθερα να πεθάνουν απο γεράματα .

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: