Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον γάζωσε

Αλλος ένας ακατανόητος και άδικος θάνατος κυνηγού σημειώθηκε χθες στη Φθιώτιδα και είναι ο δεύτερος το τελευταίο τρίμηνο στην ίδια περιοχή. Πρόκειται για 30χρονο ηλεκτρολόγο, που το κυνήγι για πουλιά στις πλαγιές της Οίτης στάθηκε μοιραίο. Ενας άλλος κυνηγός τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον γάζωσε με σφαίρες.

Ο δρόμος του 30χρονου όμως, πέρασε από τα σημεία που είχαν στήσει καρτέρι οι άλλοι κυνηγοί κι έτσι ο άτυχος νέος δέχτηκε πολλούς πυροβολισμούς και έπεσε νεκρός

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σε μονοπάτι κοντά στο χωριό Κομποτάδες, 10 χλμ. δυτικά της Λαμίας. Ολα ξεκίνησαν όταν ομάδα κυνηγών από το χωριό ανέβηκε στο βουνό για να στήσει καρτέρι για αγριογούρουνο. Στην ίδια περιοχή περπατούσε μόνος του ο 30χρονος από τον Πειραιά, ο οποίος βρισκόταν εκεί για να περάσει τις γιορτές στην αγροικία των γονιών του. Είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του πολύ κοντά στο σημείο όπου ξεκινά το μονοπάτι, το οποίο οδηγεί σε ένα καλό σημείο για να κυνηγήσει κάποιος πουλιά, ενώ σε λίγες εκατοντάδες μέτρα βρίσκεται το σπίτι των γονιών του.

Ο δρόμος του, όμως, πέρασε από τα σημεία που είχαν στήσει καρτέρι οι άλλοι κυνηγοί και έτσι ο άτυχος νέος δέχθηκε πολλούς πυροβολισμούς και έπεσε νεκρός. Λίγο αργότερα ένας από τους κυνηγούς είπε στους αστυνομικούς ότι τον πέρασε για θήραμα και πυροβόλησε εναντίον του.

Ο 41χρονος κυνηγός ειδοποίησε αμέσως και τους υπόλοιπους κυνηγούς, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική και διοργανώθηκε επιχείρηση για να μπορέσουν να κατεβάσουν τον νεκρό άνδρα από το απόκρημνο βουνό.

ΤΖΑ. ΒΑΛ.


ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: