Ημερίδα για την «Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων…»

dasos

Η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σας προσκαλεί στην ημερίδα που οργανώνει σε συνεργασία με το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, το Σάββατο 18 Ιανουαρίου στις 10:00, στο πλαίσιο του του έργου LIFE11 NAT/GR/1014 “ForOpenForests” «Διατήρηση Δασών και Δασικών Ανοιγμάτων Προτεραιότητας στον Εθνικό Δρυμό Οίτης και στο Όρος Καλλίδρομο της Στερεάς Ελλάδας».

Το έργο, υλοποιείται από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό “ΔΗΜΗΤΡΑ”, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ. Το 75% του συνολικού προϋπολογισμού του έργου συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το υπόλοιπο 25% καλύπτεται από τους εταίρους. Ως συγχρηματοδότης συμμετέχει ο Δήμος Αγίου Κωνσταντίνου-Μώλου.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί  στο Παπακώστειο Πολιτιστικό & Πνευματικό Κέντρο  Αμφίκλειας και σκοπός της είναι η παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου LIFE “ForOpenForests” από την εργασία πεδίου στην Οίτη και στο Καλλίδρομο.

Πληροφορίες:
Για την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης
Χρήστος Γεωργιάδης, τηλ: 6937214888, email:cgeorgiadis@gmail.com

Για το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας
Γρηγόρης Σκουρολιάκος, τηλ: 6944866802, email:fast0101@gmail.com

Ιστοσελίδα του έργου: www.foropenforests.org

Σχετικό αρχείο:

 ΚατηγορίεςΔασικά Οικοσυστήματα, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: