Σεμινάριο στο πρόγραμμα AutoCAD Map για την καλύτερη λειτουργία της Διεύθυνσης Δασών Λέσβου

autocad map

Εμπρός net

Τη διεξαγωγή επιμορφωτικού σεμιναρίου για το πρόγραμμα AutoCAD Map στην πόλη της Μυτιλήνης, ζήτησε απ’ το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης η γενική γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, με στόχο να επιμορφωθούν 11 στελέχη της Διεύθυνσης Δασών Λέσβου (δασολόγοι, δασοπόνοι και σχεδιαστής).

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση της εξειδίκευσης καθόσον η εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στη δημόσια διοίκηση, συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Όπως είπε ο διευθυντής Δασών Λέσβου, Φώτης Κράλης, η εκπαίδευση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα λογισμικού θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας, αφού θα υπάρχει δυνατότητα χειρισμού μιας σειράς ψηφιακών δεδομένων.

Το σεμινάριο, αν υπάρξει η συγκατάθεση του Κέντρου για να το υλοποιήσει, θα πραγματοποιηθεί απογευματινές ώρες και θα δώσει τη δυνατότητα σε όσους έχουν ήδη επιμορφωθεί ή το χειρίζονται εμπειρικά, ή δεν το ξέρουν καθόλου, να αποκτήσουν πλήρη γνώση του.

Πηγή: www.emprosnet.gr/article/54171-ekpaideysi-11-stelehonΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Εκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: