Σύμβαση για ΠΕ Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Ινστιτούτο Κτηνιατρικών Ερευνών Θεσσαλονίκης προτίθεται να προβεί στην Ανάθεση Μίσθωσης Έργου (ΑΠΥ), σε έναν ΠΕ Δασολόγο – Περιβαλλοντολόγο με σύμβαση μίσθωσης έργου (ΑΠΥ), για τις ανάγκες του προγράμματος EMIDA ERA-Net «Coping with Anthelmintic RESistance in ruminants», για το χρονικό διάστημα από 10-03-2014 και έως 31-03-2015 και μέχρι του ποσού των 17.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Το ανατιθέμενο έργο συνίσταται στην υποστήριξη του προγράμματος σε ό,τι αφορά:

– την υποστήριξη του προγράμματος σε ότι αφορά δειγματοληψίες των φυτών αυτών και διενέργεια πειραματισμών χορήγησης των φυτών αυτών στα ζώα.

– τη διενέργεια παρασιτολογικών εξετάσεων (άμεσων, μοριακών) καθώς και μελέτη της σύστασης και των ιδιοτήτων των φυτών αυτών στο εργαστήριο.

Για τη διενέργεια εργαστηριακών εξετάσεων η προηγούμενη εμπειρία στη χρήση τέτοιων τεχνικών και ειδικότερα παρασιτολογικών και τεχνικών μελέτης των ιδιοτήτων των βιονεργών φυτών θεωρείται απαραίτητη.

Απαραίτητα προσόντα ο καλός χειρισμός της αγγλικής γλώσσας (το πρόγραμμα είναι διεθνής συνεργασία και απαιτεί συγγραφή εκθέσεων και εργασιών) και υπολογιστών (ανάλυση δεδομένων) καθώς και προηγούμενη εμπειρία συμμετοχής σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.

Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2014 στο Γραφείο της Διοίκησης ( κ. Ευγενία Πετανίδου) ή στην Επιτροπή Προμηθειών (Δρ Δημαρέλη, Δρ Σαββίδη και Δρ Σαμαρτζή ) Τηλ: 2310-365379, 365370, FAX: 365371.

Σχετικό αρχείο:

ergas



ΚατηγορίεςΑπασχόληση

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading