Συνταξιοδότηση Δασικών υπαλλήλων

dasiki

Με έγγραφο που απέστειλε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας για την Αξιολόγηση των Δομών και την Αναδιάρθρωση των Δασικών Υπηρεσιών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, κ. Μανώλης Αγγελάκας, στους Γενικούς Γραμματείς των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, ζητά να τoν ενημερώσουν αρμοδίως για τον αριθμό των υπαλλήλων που αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν την τριετία 2014-2016.

Για τον σκοπό αυτό, οι Διευθύνσεις Διοίκησης των Α.Δ. θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν, μέχρι την Τετάρτη 19.03.2014, πίνακα με τον αριθμό, για κάθε έτος χωριστά, των Δασολόγων, Δασοπόνων και Δασοφυλάκων που πρόκειται να αποχωρήσουν (συνταξιοδοτηθούν).

Όπως αναφέρει το έγγραφο, τα στοιχεία αυτά θα βοηθήσουν την Ομάδα Εργασίας να εκτιμήσει τις πραγματικές ανάγκες στελέχωσης της υπηρεσίας με βάση τις πιθανές συνταξιοδοτήσεις.

syntaxiodotiseisΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

2 replies

  1. Το ερώτημα είναι γιατί έστω και το 10% αυτού του 50% που ας πούμε είναι οι παλαιότεροι των παλαιών, δεν αποχωρούν αλλά έχουν “ριζώσει” με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν οι διορισμοί των αδιόριστων επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. ναι προφανώς δεν θα κάνουν την χάρη στους απέξω αλλά η απορία είναι τόσο καλή δουλειά είναι ή τόσα πολλά πλεονεκτήματα έχει; επιτέλους ας πάνε κάποιοι σπίτια τους να χαρούνε την σύνταξη και το εφάπαξ τους. Να αυξηθούν αυτά τα δύο δεν παίζει.

  2. πάνω από το 50% έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης…πώς να ξέρουν οι υπηρεσίες πότε θα αποφασίσουν να αποχωρήσουν

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: