Οι νέοι οργανισμοί 17 υπουργείων

YPEKA43

Τη μείωση των δομών που έχει πραγματοποιηθεί το προηγούμενο διάστημα σε 17 από τα 19 υπουργεία παρουσιάζει σε σχετικό power point το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σύμφωνα με το υλικό που δόθηκε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, επιβεβαιώνεται ότι η μεγαλύτερη μείωση δομών έχει επιτευχθεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης (57%) και η μικρότερη στο υπουργείο Τουρισμού (1%). Όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα υπουργεία που απομένουν (Εθνικής Άμυνας και Δημόσιας Τάξης) τα νέα οργανογράμματα θα ολοκληρωθούν σε δύο μήνες.

Νέος Οργανισμός ΥΠΕΚΑ

Με τον νέο οργανισμό διατηρούνται τέσσερις γραμματείες και από τις σημερινές έξι καταργούνται η Ειδική Γραμματεία Δασών και η Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

 Η Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος περιλαμβάνει  τέσσερις διευθύνσεις (Προγραμματισμού και Δασικής Πολιτικής, Προστασίας Δασών και Αγροπεριβάλλοντος, Δασικών Έργων και Υποδομών, Διαχείρισης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος) με τέσσερα τμήματα εκάστη.

Η εποπτεία των δασικών χαρτών και η αξιοποίηση των πληροφοριών τους ανήκει στη Διεύθυνση Σχεδίων Προστατευόμενων Περιοχών, Θαλάσσιου Χώρου και Δασικών Χαρτών της  Γενικής Γραμματείας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβαλλοντος.

Πηγές: www.aftodioikisi.gr και www.avgi.gr

Σχετικό αρχείο:


Δευτέρα 7.4.2014

Όσον αφορά τον εξορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης, επιτυγχάνεται -είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας σήμερα τη μεταρρυθμιστική ατζέντα 2014-2015 της ελληνικής δημόσιας διοίκησης στο Ζάππειο- μέσα από τους νέους οργανισμούς των υπουργείων. «Εντός των ημερών θα αποσταλούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας τα σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων για τους νέους οργανισμούς» σημείωσε. (http://www.topontiki.gr)


 

 

organismos ypeka



ΚατηγορίεςΔασική Πολιτική, Δασικοί Χάρτες

Tags: ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading