Με απόφαση του αν. Υπουργού ΠΕΚΑ διατίθενται δεκατέσσερα αυτοκίνητα τύπου τζιπ 4χ4, NISSAN QASHQAI, από την Δ/νση Διαχείρισης Δασών & Δ.Π. της Γενικής Δ/νσης Ανάπτυξης και Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος, συνολικά σε έντεκα Δασαρχεία και τρεις Δ/νσεις Δασών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί.
Η χρονική διάρκεια της διάθεσης των αυτοκινήτων είναι ένα (1) έτος με δυνατότητα ανανέωσης.
Οι υπηρεσίες προς τις οποίες διατίθενται τα ανωτέρω αυτοκίνητα υποχρεούνται να χρησιμοποιούν αυτά, με τους παρακάτω όρους.
- Να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητα μόνο για τις ανάγκες των υπηρεσιών τους, που αφορούν, στη μεταφορά προσωπικού που απασχολείται σε εργασίες, σχετικά με την αποκατάσταση, τη διαχείριση και προστασία των Δασικών οικοσυστημάτων της περιοχής ευθύνης τους, (λαθροθηρία, καταπατήσεις, λαθροϋλοτομίες, πυρκαγιές, έκδοση πράξεων χαρακτηρισμού επίβλεψη συγχρηματοδοτούμενων έργων κλπ.).
- Να γίνεται ορθή χρήση και συντήρηση των αυτοκινήτων σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το βιβλίο συντήρησης του κατασκευαστή και τις διατάξεις της ΚΥΑ 129/2534 των Υπ. Εσωτερικών & Οικονομικών (ΦΕΚ. 108 Β΄ 2-2-2010).
- Το κόστος λειτουργίας και συντήρησης των αυτοκινήτων θα επιβαρύνει τις αντίστοιχες Δασικές υπηρεσίες .
Σχετικά αρχεία:
- Απόφαση 111975/1688/7-7-2014 (ΑΔΑ:ΩΨ3Ν0-80Φ) Διάθεση δεκατεσσάρων αυτοκινήτων τύπου τζίπ 4χ4
ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία
Mια πολύτιμη ενίσχυση στην ποιο καταλληλη περίοδο !!!
Καλοτάξιδα στα όμορφα δάση μας