Μετάταξη των δασικών υπαλλήλων του κλάδου ΥΕ Δασοφυλάκων

tzip dasofylakes elegxos

Το άρθρο 61 του δασικού νομοσχεδίου που ψηφίσθηκε χθες, προβλέπει οτι η διάταξη της παρ. 6 του άρθρου 19 του ν. 3208/2003 εφαρµόζεται αναλόγως και για όλους τους υπαλλήλους του κλάδου ΥΕ Δασοφυλάκων, των Περιφερειακών Δασικών Υπηρεσιών των Αποκεντρωµένων Διοικήσεων της χώρας, καθώς και της Ειδικής Γραµµατείας Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιµατικής Αλλαγής.

Με την διάταξη της παρ. 6 του άρθρου 19 του ν. 3208/2003 οι υπάλληλοι των κλάδων ΥΕ δασοφυλάκων Β΄, ΥΕ Υπαλλήλων Δασοπροστασίας και ΔΕ Τεχνικών Οδηγών, οι οποίοι πριν την ένταξή τους στην οικεία Περιφέρεια ανήκαν στον κλάδο ΥΕ 7 Δασοφυλάκων Β΄, ΥΕ7 Υπαλλήλων Δασοπροστασίας και ΔΕ16 Τεχνικών Οδηγών, εντάσσονται στον κλάδο ΔΕ Δασοφυλάκων Α΄.

Η ένταξη προϋποθέτει αίτηση του υπαλλήλου. Η αποκλειστική προθεσµία των δύο µηνών για την υποβολή της προβλεπόµενης αίτησης από τους ανωτέρω υπαλλήλους αρχίζει από τη δηµοσίευση του παρόντος νόµου.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: ,

1 reply

  1. Επιτυχία!! τώρα θα καρπωθούν μισθό ΔΕ για 3-4 μήνες και μετά με το νέο μισθολόγιο που ακούγεται ότι θα έρθει από 1-1- 2015 όλοι οι ΔΕ θα πάρουν μισθό ΥΕ και βλέπουμε. Tώρα όπως μας λένε να συσπειρωθούμε γύρω από τις συνδικαλιστικές μας οργανώσεις που είχαν αυτή την φοβερή “επιτυχία” για την Δασική Υπηρεσία και στο κοντινό παρελθόν μας έσωσαν και ;από την απαξίωση λόγω μεταβίβασης αρμοδιοτήτων ακόμα και σε ιδιώτες και από τις περικοπές:των μισθών μας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: