Βράβευση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής για τη συμβολή της στις αναδασώσεις

anadasosi

Βραβείο για τη συμβολή των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στις αναδασώσεις παρέλαβε ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μανώλης Αγγελάκας στην ετήσια τελετή του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ).

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους υπαλλήλους μας που δείχνουν καθημερινά την ευαισθησία τους σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια για να έχουμε μια πιο πράσινη Αττική”, δήλωσε ο κ. Αγγελάκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δράσεις αρωγής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής στο πρόγραμμα αναδασώσεων του ΣΠΑΠ.

Πιο συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Αναδασώσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και το Δασαρχείο Πεντέλης συμμετείχαν με εθελοντές στις εργασίες αναδάσωσης στις θέσεις “Βρύση Καρακαντά”, “Παίδων”, “Άγιος Πέτρος” καθώς και στις εργασίες ποτίσματος των δενδρυλλίων που φυτεύτηκαν στις ανωτέρω αναδασώσεις. Το 2014 διατέθηκαν συνολικά 170.000 δενδρύλλια για αναδασώσεις και ανάπλαση χώρων πρασίνου Δήμων της Αττικής. Επίσης, εγκρίθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης και τοποθέτησης υδατοδεξαμενής πλήρωσης ελικοπτέρων στο Πεντελικό όρος και πραγματοποιήθηκε η συντήρηση του δασικού οδικού δικτύου για την πρόσβαση στις υδατοδεξαμενές.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Πυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: