Συνάντηση Αλέξη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας

Φωτογραφία: Εύη Φυλακτού

Φωτογραφία: Εύη Φυλακτού

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρας, συναντήθηκε σήμερα (12/1) με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Βαγγέλης Αποστόλου, Βουλευτής Ευβοίας, και ο Μπάμπης Μπιλίνης, συντονιστής του Τμήματος Οικολογίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη συνάντηση, σύμφωνα με το LEFT.gr, o  Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Δημοσιεύματα και ανυπόγραφες αφίσες που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται ως κυβέρνηση να καταργήσει το κυνήγι, είναι απολύτως ψευδή και προβοκατόρικα.

Αναγνωρίζουμε τους κυνηγητικούς συλλόγους και την προσφορά τους. Θέλουμε να υπερασπιστούμε την κυνηγητική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και οι ευρωπαϊκές οδηγίες.

Δεσμευόμαστε ότι σε συνεργασία με τους κυνηγετικούς συλλόγους και τις ομοσπονδίες τους θα επιδιώξουμε να βρούμε τις καλύτερες δυνατές παρεμβάσεις, με στόχο τόσο τη συνέχιση της κυνηγετικής δραστηριότητας όσο και της προστασίας της βιοποικιλότητας της πατρίδας μας».

Να θυμίσουμε εδώ ότι πριν από λίγες ημέρες, η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος εξέδωσε ενημερωτικό δελτίο με το οποίο ενημέρωνε τους κυνηγούς για τις “θέσεις” του ΣΥΡΙΖΑ για την κυνηγετική δραστηριότητα. Σημαντική μερίδα κυνηγών εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για την ενέργεια αυτή της ηγεσίας της ΚΣΕ χαρακτηρίζοντας της ως «βιαστική και άστοχη παρέμβαση” που είχε ως στόχο να βλάψει πολιτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: