Η Κυνηγετική Συνομοσπονδία διαψεύδει οτι στηρίζει την ΝΔ

samaras KSE

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας δηλώνει ότι διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», της 16ης Ιανουαρίου 2015, σύμφωνα με το οποίο η αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά,  παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη, εξέφρασε τη στήριξή της στη Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΣΕ

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΛΟΣ: F.Α.C.Ε.& C.I.C.

ΑΘΗΝΑ 16-1-2015 Αριθ. Πρωτ. 143

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΙΑΨΕΥΣΗ

Έχουμε άπειρες φορές δηλώσει ότι η Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδος δεν στηρίζει κανένα πολιτικό κόμμα. Αγωνιζόμαστε αποκλειστικά και μόνο για το κυνήγι, με το οποίο ασχολούνται 200.000 πολίτες, που εμείς εκπροσωπούμε, ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης. Αυτό η Κ.Σ.Ε. το έχει αποδείξει και το αποδεικνύει συνεχώς.

Διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το δημοσίευμα της Εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» της 16ης Ιανουάριου 2015 της σελίδας 9 στη στήλη «εδώ Μαξίμου».

> Δεν έγινε εχθές (15-1-2015) συνάντηση της Κ.Σ.Ε. με τον κ. Πρόεδρο της Ν.Δ.

> Η μόνη συνάντηση έγινε το περασμένο Σάββατο 10-1-2015, στα πλαίσια των συναντήσεων που είχε η Κ.Σ.Ε. και ο Πρόεδρός της κ. Ν. Παπαδόδημας με αρχηγούς κομμάτων.

> Κατά τη συνάντηση του περασμένου Σαββάτου δεν υπήρξε καμία δήλωση ή έκφραση στήριξης της Ν.Δ. από την Κ.Σ.Ε. Απολύτως καμία.

Η αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας αποτελεί απαράβατο κανόνα λειτουργίας και συμπεριφοράς της Κ.Σ.Ε. Η αλήθεια είναι ο μόνος οδηγός μας.

Ο Ελεύθερος Τύπος παρακαλείται να δημοσιεύσει την παρούσα διάψευση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΝΙΚ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΕΩΡΓ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» της 16ης Ιανουαρίου 2015 που διαψεύδει η ΚΣΕ ανέφερε επι λέξει τα εξής:

tipos2

Τη στήριξή της στη Νέα Δημοκρατία εξέφρασε η αντιπροσωπεία της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, κατά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό κ Αντώνη Σαμαρά  παρουσία του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη. Έπειτα από το φιάσκο της επαφής  που είχε μαζί τους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε πάρει την πρωτοβουλία να τους καλέσει,  ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας κ Νικόλαος Παπαδόδημας  συναντήθηκε χτες με τον κ. Σαμαρά, Στην συνάντηση επιβεβαιώθηκαν οι παραδοσιακές  πάγιες σχέσεις της Ν. Δ. υπέρ της Κυνηγετικής δραστηριότητας όπως αυτή λειτουργεί  μέχρι σήμερα, για το καλό της αειφορίας , του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης . Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος εκδόθηκαν περισσότερες από 180.000 άδειες ενώ το ραντεβού κλείστηκε από τον γραμματέα διαγραμματικού της Συγγρού κ Αλέκο Κόκκαλη που είναι θηροφύλακας και για χρόνια ο σύνδεσμος της μεγάλης κοινωνικής ομάδος με την Ν. Δ.

Πηγή: dikanno.wordpress.comΚατηγορίεςΘήρα

Tags:

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: