Σύλληψη λαθροθήρα. Έστηναν θηλιές από συρματόσχοινο

thilies

Εναν άτομο που έστηνε θηλιές από συρματόσχοινο για να πιάνει αγριογούρουνα, στη θέση Σχινόλακκα στο Πεύκο του Δήμου Οιχαλίας, συνέλαβαν προχθές ομοσπονδιακοί θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Μελιγαλά, Χαρακοπιού, Μεσσήνης και Καλαμάτας.

Αυτό γνωστοποιεί με σχετική ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας, προσθέτοντας ότι στον δράστη υποβλήθηκε μήνυση, ενώ οι θηλιές κατασχέθηκαν.

Εξ άλλου, στη θέση Παλαιό Χωριό της Βέργας, ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας Δημήτρης Μαλαπάνης από κοινού με θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλαμάτας ανακάλυψαν και εξουδετέρωσαν συνολικά 12 θηλιές για αγριογούρουνα, φτιαγμένες από συρματόσχοινο.

Στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου προστίθεται ότι «η σύλληψη του κατόχου των θηλιών κατέστη αδύνατη, αλλά έγινε μήνυση κατ’ αγνώστου και οι έρευνες για την ανακάλυψη του δράστη συνεχίζονται».

Οπως τονίζει δε καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλαμάτας, «θα είμαστε πάντοτε παρόντες και απέναντι σε τέτοιες πρακτικές, που αμαυρώνουν το κυνήγι και τους κυνηγούς».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: