Τα βοσκοτόπια ενώνουν Εκκλησία – συνεταιρισμούς

Κοινή επίσκεψη του Προέδρου της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτου Καραμίχα, και του Προέδρου του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, κ. Παναγιώτη Πεβερέτου, πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου Β’ στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, μετά από αίτημα των δύο Οργανώσεων.

Η συζήτηση είχε προαναγγελθεί μετά τις δημόσιες δηλώσεις του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία η Εκκλησία να συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ώστε να ξεφύγουμε από την κρίση.

Όπως αναφέρει το agrocosmos.com θέμα της συνάντησης ήταν τα βοσκοτόπια ιδιοκτησίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, προκειμένου να καταφέρουν να ανταποκριθούν οι Έλληνες κτηνοτρόφοι στις απαιτήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Από πλευράς του Αρχιεπισκόπου αντιμετωπίζεται με πολύ θετικό τρόπο το συγκεκριμένο ζήτημα και θα υπάρξει διαρκής συνεργασία με τις οργανώσεις, αλλά και την Πολιτεία εφόσον χρειαστεί, για να λυθεί, καταλήγει.ΚατηγορίεςΚτηνοτροφία - Βοσκότοποι

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: