ΠΕΔΔΥ: Ενημέρωση μελών για εκλογές και αποφάσεις Δ.Σ.

peddy

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Δασολόγων Δημοσίων Υπαλλήλων (ΠΕΔΔΥ) εξέδωσε ανακοίνωση με τις αποφάσεις που έλαβε κατά την τελευταία συνεδρίαση στις 8 Ιουνίου 2015.

Στα θέματα που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται τα πρόσφατα νομοσχέδια που έχουν ήδη τεθεί σε δημόσια διαβούλευση από τα αρμόδια Υπουργεία, όπως για τις βοσκήσιμες γαίες της Ελλάδας και τις δαπάνες μετακινούμενων εντός και εκτός επικρατείας, αλλά και νομοσχέδια που βρίσκονται στο στάδιο της νομοτεχνικής διαμόρφωσης, όπως αυτό για τους δασικούς χάρτες.

Άλλο θέμα που απασχόλησε τα μέλη του Δ.Σ. κατά την συνεδρίαση ήταν ορισμένες ενέργειες, πρωτοβουλίες και προτάσεις του ασκούντος καθήκοντα αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας -Στερεάς Ελλάδας σχετικά με την οργάνωση και λειτουργία των δασικών υπηρεσιών της Α.Δ.

Συζητήθηκε, επίσης, το θέμα των επερχόμενων εκλογών στην Π.Ε.Δ.Δ.Υ και αποφασίστηκε η εκλογική διαδικασία να γίνει τον Οκτώβρη (23 Οκτωβρίου) και η Γενική Συνέλευση στις 16 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Νομοθεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: