Απογοητευτική για τους φιλόζωους και τους ακτιβιστές η νέα ρυθμιστική για το κυνήγι

tsironis_papadodimas_markopoulos

Την απογοήτευσή του για το περιεχόμενο της νέας ρυθμιστικής για το κυνήγι εκφράζει ο συντονιστής της Ομάδας για τα Δικαιώματα των Ζώων του ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανάρτηση στο Facebook, ο Θέμης Δημητρακόπουλος κατηγορεί τον αν. υπουργό Γιάννη Τσιρώνη για υποχωρητικότητα απέναντι στα οργανωμένα κυνηγητικά συμφέροντα, ενώ έχει εκφράσει πρόσφατα και δημόσια την αντίθεση του για την ισχύουσα κατάσταση στον κυνηγητικό χώρο. 

«Η νέα Ρυθμιστική για την κυνηγετική περίοδο που ξεκινά στις 20 Αυγούστου και την οποία υπέγραψε ο εκ των Οικολόγων Πράσινων προερχόμενος αν. υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, πόρρω απέχει από τις θέσεις της αρμόδιας Ομάδας για τα Δικαιώματα των Ζώων και του Τμήματος Οικολογίας/Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει.  

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο κ. Δημητρακόπουλος

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ Η ΝΕΑ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ

Η νέα Ρυθμιστική για την κυνηγετική περίοδο που ξεκινά στις 20 Αυγούστου και την οποία υπέγραψε ο εκ των Οικολόγων Πράσινων προερχόμενος αν. υπουργός Γιάννης Τσιρώνης, πόρρω απέχει από τις θέσεις της αρμόδιας Ομάδας για τα Δικαιώματα των Ζώων και του Τμήματος Οικολογίας/Περιβάλλοντος του ΣΥΡΙΖΑ. Την απόφαση άλλωστε αποδοκίμασε ρητά και δημόσια και το κόμμα των ΟΠ, το κόμμα του υπουργού.

Τη στιγμή μάλιστα που καμιά μνημονιακή διάταξη δεν άπτεται του κυνηγιού, αδυνατώ και σαν πολίτης και σαν συντονιστής της Ομάδας για τα Δικαιώματα των Ζώων/ΣΥΡΙΖΑ να κατανοήσω την υποχωρητικότητα του Γιάννη Τσιρώνη απέναντι στα οργανωμένα κυνηγητικά συμφέροντα. Πόσο μάλιστα που η αντίθεσή του για την ισχύουσα κατάσταση στον κυνηγητικό χώρο έχει εκφραστεί πρόσφατα και δημόσια.

Εννοείται οτι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τις θέσεις και αρχές μας για το κυνήγι σθεναρά και ανυποχώρητα, παρεμβαίνοντας όπου και όπως απαιτείται κάθε φορά, παρά τη δυσμενέστατη σημερινή συγκυρία.

(θδ)


Για το ίδιο θέμα, διαβάστε την παρέμβαση του κ. Θέμη Δημητρακόπουλου, κατά την προεκλογική περίοδο, αμέσως μετά την συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας.

neonakis_thiramata«Όχι κύριοι κυνηγοί, δεν θα απαγορεύσουμε το κυνήγι» – Ένας λόγος μετά λόγου γνώσεωςΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: