Απαγόρευση θήρας κατά την διάρκεια διεξαγωγής των Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου

Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση

Με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης απαγορεύεται η θήρα, παντός θηράματος, για το χρονικό διάστημα από 8−10−2015 έως και 13−10−2015 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παρανεστίου Δράμας, για την απρόσκοπτη διεξαγωγή της 9ης Διοργάνωσης Αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου.

Οριοθέτηση Περιοχής Απαγόρευσης

Με αφετηρία τον οικισμό του Κάτω Θόλου η οριογραμμή ακολουθεί δασικό δρόμο με βόρεια κατεύθυνση διέρχεται από το τριγωνομετρικό σημείο 267 και τη θέση «Ράχη Δερβίση» και φθάνει στα Ερ. Βουνοπλαγιάς.

Από εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο με Β.Α. κατεύθυνση, διέρχεται το Αρκουδόρεμα και καταλήγει στον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου – Διποτάμων. Ακολουθεί το δρόμο αυτό μέχρι τη διασταύρωσή του προς Πρασινάδα.

Ακολουθεί τον επαρχιακό δρόμο Παρανεστίου – Πρασινάδας  μέχρι τον οικισμό της Πρασινάδας. Από εκεί ακολουθώντας δασικό δρόμο, διερχόμενο από τη θέση «Καλύβια Κοντόλια», διασταυρώνεται με το δασικό δρόμο Ζαρκαδιάς – Στάμνας τον οποίο ακολουθεί μέχρι το παλαιό εργοτάξιο «Στάμνας».

Από εκεί ακολουθεί το δασικό δρόμο προς «Τραπέζια», διέρχεται το Αετόρεμα και καταλήγει στην Ελληνοβουλγαρική μεθοριακή γραμμή. Από εκεί ακολουθεί  τη μεθοριακή γραμμή μέχρι την πυραμίδα υπ. αριθ. 166 στη θέση «Μπισκί».

Από εκεί δια νοητής ευθείας συνδέεται με δασικό δρόμο τον οποίο και ακολουθεί μέχρι τη διασταύρωσή του με το δασικό δρόμο  Ελατιάς – Θερμιών. Από εκεί τον ακολουθεί μέχρι την τομή του με το Στραβόρεμα.

Ακολουθεί το Στραβόρεμα προς τα κατάντη, ακολούθως το Μεγάλο Ρέμα μέχρι τη συμβολή του με το Διαβολόρεμα. Ακολουθεί το Διαβολόρεμα μέχρι τη συμβολή του με το Νέστο ποταμό στη θέση «Παλατανόβρυση».

Στη συνέχεια η οριογραμμή διατρέχει την κοίτη του Νέστου ποταμού μέχρι τον οικισμό του Κάτω Θόλου, όπου είναι και η αφετηρία.

dasarxeio.com

logo_dokimastikoΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Θήρα

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: