Επ’ αυτοφώρω σύλληψη και καταδίκη λαθροθήρα

omospondiakoi thirofylakes peloponnisou

Την Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016, τρεις ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, μετά από συνεχή παρακολούθηση δύο ημερών στην περιοχή Κάτω Καρυών του Δήμου Μεγαλόπολης εντόπισαν και συνέλαβαν ένα άτομο να προσπαθεί να επισκευάσει και να επανατοποθετήσει τις θηλιές που είχαν χαλάσει σκοπίμως οι θηροφύλακες. 

Κατασχέθηκαν έξι θηλιές καθώς επίσης και το κυνηγετικό όπλο το οποίο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο του αυτοκινήτου και το οποίο έφερε στην θαλάμη του ένα μονόβολο έτοιμο προς χρήση.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Τρίπολης για την διαδικασία του αυτόφωρου το οποίο εκδικάσθηκε σήμερα και επιβλήθηκε στον δράστη εξάμηνη φυλάκιση και 10 μέρες κράτηση καθώς επίσης κατάσχεση των παράνομων μέσων, του κυνηγετικού όπλου και των θηλειών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το ίδιο άτομο είχε υποβληθεί μήνυση και είχε σχηματιστεί δικογραφία για το ίδιο αδίκημα στις 5/8/2014, αναφέρει η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου.

.

.


Γίνετε ενεργά η πηγή του dasarxeio.com. Στείλτε ειδήσεις, κείμενα και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο dasarxeio@gmail.com

 

logo_dokimastiko



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading