Σεμινάριο: Κατάρτιση στελεχών ΜΚΟ στην αξιοποίηση νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Στο πλαίσιο του έργου «10 Χρόνια ΚΑΛΛΙΣΤΩ: Ενδυνάμωση Δομών & Εφαρμογή Αρχών Λογοδοσίας» η Περιβαλλοντική Οργάνωση Καλλιστώ διοργανώνει σεμινάριο για την αξιοποίηση των σύγχρονων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων της Θεσσαλονίκης και έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στη χρήση των social media και συγκεκριμένα σε τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να μεγεθύνουν ένα κοινωνικό μήνυμα μέσα από το ίντερνετ.

Το σεμινάριο (5 δίωρα sessions) θα υλοποιηθεί στις 15, 17, 22, 24 και 29 Φεβρουαρίου (κάθε Δευτέρα και Τετάρτη) από τις 7μμ ως τις 9μμ, στον χώρο των γραφείων της Καλλιστώς (Μητροπόλεως 123). Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να το δηλώσουν στέλνοντας α) ονοματεπώνυμο, β) τηλέφωνο και γ) το όνομα της ΜΚΟ στην οποία εργάζονται, με email στο communication@callisto.gr με θέμα: «Σεμινάριο για social media». Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Tα ειδικότερα θέματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

  • 15/2 – Επικοινωνιακή Στρατηγική. Το παράδειγμα μίας περιβαλλοντικής ΜΚΟ
  • 17/2 – ΜΚΟ και ψηφιακά Μέσα
  • 22/2 – Εμείς και το υπάρχον κοινό μας
  • 24/2 – Ο λόγος μας και ο αντίλογος
  • 29/2 – Εμείς και το δυνητικό κοινό μας

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες», το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το  Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Μητροπόλεως 123,

54621 Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 25 25 30
Φαξ: 2310 27 21 90
www.callisto.gr

callistoΚατηγορίεςΕκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: