Ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων του Δασαρχείου Λαγκαδά

oxima_d_lagkada

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δασαρχείο Λαγκαδά ανακοινώνει ότι πρόσφατα ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων του με ένα μεταχειρισμένο όχημα τύπου τζιπ 4×4, μάρκας Daimler Chrysler, Grand Cherokee, δωρεά του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Α.Γ. ΛΕΒΕΝΤΗ. Το Ετήσιο Συμβούλιο των Επιτροπών του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Α.Γ.ΛΕΒΕΝΤΗ αποφάσισε και ενέκρινε το ποσό των 12.000 € για προμήθεια οχήματος για τις ανάγκες του Δασαρχείου Λαγκαδά, μετά από αίτηση της υπαλλήλου Δρ. Καλαϊτζή Τατιάνας και κατόπιν συνεννόησης με τον τότε Δασάρχη Λαγκαδά κ. Ευαγγελόπουλο Γρηγόρη.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο στο ΙΔΡΥΜΑ Α.Γ.ΛΕΒΕΝΤΗ για τη γενναία χορηγία με σκοπό την προμήθεια οχήματος όσο και στο ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ, για τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων ενεργειών προκειμένου να ολοκληρωθεί η δωρεά.

Ιδιαίτερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δρ. Μυρτώ Χατζάκη, υπεύθυνη των Ελληνικών Προγραμμάτων και Δημοσίων Σχέσεων του Ιδρύματος Α.Γ. Λεβέντη καθώς και τον κ. Οικονόμου Παλαιολόγο, που από την πρώτη στιγμή είδαν θετικά το αίτημά μας και κατανοήσαν τις ανάγκες της Υπηρεσίας μας. Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από το Ίδρυμα Μποδοσάκη, τον κ. Ιωάννη Μαθιουδάκη, αλλά και όλους όσους ασχολήθηκαν, για την πετυχημένη αντιμετώπιση όλων των δυσκολιών που προέκυψαν προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Ασκών Καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, Δρ. Φραγκισκάκη Νικήτα, για την ταχύτατη έκδοση της απόφασης αποδοχής της δωρεάς, αλλά και τον υπάλληλο της Δ/νσης Οχημάτων της Α.Δ.Μ.-Θ. κ. Μεϊμαρίδη Στέλιο για το προσωπικό ενδιαφέρον και την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Υπηρεσίας μας ήταν σχεδόν επιτακτική ανάγκη και η δωρεά αυτή ήταν για μας κάτι παραπάνω από σημαντική.

Το Δασαρχείο Λαγκαδά, ενισχυμένο πλέον, θα συνεχίσει την ορθή άσκηση των καθηκόντων του έναντι της Πολιτείας αλλά και των Πολιτών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση, τη βιώσιμη διαχείριση και την ανάδειξη της περιοχής ευθύνης του.

oxima_das_lagkadaΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: