Καθορισμός περιοχής δικαιοδοσίας Δασαρχείων Μετσόβου και Καλαμπάκας

logo dasikis

Το δάσος «Κοπάνες» της Τ.Κ Ανήλιου του Δήμου Μετσόβου υπάγεται από δασικής άποψης (δασοπολιτική επιτήρηση κ.τ.λ) από την περιοχή δικαιοδοσίας της Δνσης Δασών Τρικάλων−Δασαρχείο Καλαμπάκας στην περιοχή δικαιοδοσίας Δ/νσης Δασών Ιωαννίνων − Δασαρχείο Μετσόβου για λόγους ενιαίας διαχείρισης με το όμορο Δημοτικό δάσος Ανήλιο σύμφωνα με απόφαση των Ασκούντων καθήκοντα Γενικού Γραμματέα στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας και Ηπείρου−Δ. Μακεδονίας

Το εν λόγω δάσος αναγνωρίστηκε ως ιδιοκτησία της πρώην Κοινότητας Ανήλιου Π.Ε Ιωαννίνων με την αριθμ. 302/1996 απόφαση του Εφετείου Ιωαννίνων, η οποία επικυρώθηκε με την αριθμ. 1282/1998 απόφαση του Αρείου Πάγου και κατέστη αμετάκλητη. Οριοθετείται εντός των διοικητικών ορίων της Τ.Κ Μαλακασίου του Δήμου Καλαμπάκας της Π.Ε Τρικάλων, ενώ η θέση και τα όρια του (όπως περιγράφονται στην δικαστική απόφαση) απεικονίζονται στο συνημμένο Χάρτη κλίμακας 1/20.000 που αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απόφασης.

Εκκρεμείς υποθέσεις που αφορούν το δάσος κατά τη δημοσίευση της παρούσας θα διεκπεραιωθούν από τη Δ/νση Δασών Ιωαννίνων − Δασαρχείο Μετσόβου.

Σχετικά αρχεία:

dasarxeio.com

 

 ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: