Δ/νση Δασών Αιτωλοακαρνανίας: Εφαρμογή ειδικού προγράμματος αντιμετώπισης των λαθροϋλοτομιών

logo dasikis

Από την Δ/νση Δασών ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνεται η έναρξη εφαρμογής  ειδικού προγράμματος αντιμετώπισης των λαθροϋλοτομιών, της διακίνησης παράνομα υλοτομημένης ξυλείας και παράνομα αποληφθέντων δασικών προϊόντων, εφαρμόζοντας και τους κανονισμούς της Ε.Ε. 995/2010 και 2173/2005.

Στα πλαίσια της  υλοποίηση του προγράμματος  η Δ/νση Δασών  Αιτωλ/νίας και τα κατά τόπους Δασαρχεία ( Αγρινίου, Αμφιλοχίας, Μεσολογγίου, Ναυπάκτου) λειτουργούν με αυξημένη ετοιμότητα, με ειδικά συνεργεία και με εποχούμενα περίπολα. Όλες τις ημέρες της εβδομάδας  Κυριακές και αργίες, θα υπάρχουν συνεχείς παρουσίες  και έλεγχοι στην ύπαιθρο.

Παρακαλούνται όλοι οι φορείς καθώς και οι πολίτες να συνδράμουν τις προσπάθειες των δασικών υπαλλήλων, προκειμένου να περιορισθούν – εξαλειφθούν οι καταστροφές των δασών μας.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας  είναι:

Δ/νση Δασών Αιτωλ/νίας:    2631022536

Δασαρχείο Αγρινίου :            2641057617

Δασαρχείο  Αμφιλοχίας:       2642022220

Δασαρχείο Μεσολογγίου :   2631022419

Δασαρχείο Ναυπάκτου :       2634022015

Σημειώνουμε οτι οι παραβάτες, αλλά και όσοι ενεργούν κατ’ εντολή, ελέγχονται και διώκονται σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Τα παρανόμως υλοτομημένα η συλλεχθέντα  προϊόντα, καθώς επίσης και τα χρησιμοποιούμενα μέσα, εργαλεία και οχήματα κατάσχονται.

Δ/ΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Μοιραστείτε το!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


ΚατηγορίεςΔασικά προϊόντα, Δασική Υπηρεσία, Υλοτομίες

Tags: , , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: