Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλύμνου καταδικάζει τη δολιοφθορά σε όχημα που ανήκει στη σύζυγο θηροφύλακα

autokinito_kalymnos

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καλύμνου, με ανακοίνωση του καταδικάζει τη δολιοφθορά σε όχημα που ανήκει στη σύζυγο ομοσπονδιακού θηροφύλακα.

Την 19η Απριλίου 2016 από το Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνιων σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας τοποθέτησαν αυτοσχέδια εκρηκτική κατασκευή σε φορτηγό αυτοκίνητο, στην περιοχή του Αγίου Μάμμα Καλύμνου, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών στο όχημα και σε τζαμαρία παρακείμενης κατοικίας.

Στο ΙΧΦ αυτοκίνητο που υποστεί υλικές ζημιές είναι ιδιοκτησίας της συζύγου του ομοσπονδιακού θηροφύλακα της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Κρήτης-Δωδεκανήσου με έδρα τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καλύμνου και χρησιμοποιείται για μελισσοκομικές εργασίες

Στη ανακοίνωση του Κ.Σ. αφήνονται σαφείς αιχμές ότι πρόκειται για ενέργεια αντεκδίκησης.

Παραθέτουμε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Καλύμνου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε ότι έγινε χθες τις νυχτερινές ώρες καταστροφική ενέργεια στο αυτοκίνητο του ομοσπονδιακού θηροφύλακα Γ. Μαμουζέλλου.

Το Δ.Σ. και η συντριπτική πλειοψηφία των κυνηγών καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες αντεκδίκησης και ελπίζουμε γρήγορα να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι ένοχοι.

Κυνηγετικός Σύλλογος Καλύμνου

.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

.

.



ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Discover more from dasarxeio.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading