Δ/νση Δασών Σάμου: Διεξαγωγή μαθητικού διαγωνισμού για τα Δάση και την Δασοπονία

mathitikos_diagonismos_Samos

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας διοργάνωσε στις 23/04/2016 ημέρα Σάββατο το εθνικό στάδιο του μαθητικού διαγωνισμού για τα Δάση και την Δασοπονία «Young People in European Forests».

Ο πανελλαδικός διαγωνισμός διεξήχθη για πρώτη φορά και στον Νομό Σάμου, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Δασών Ν. Σάμου, μετά από την δήλωση συμμετοχής τεσσάρων ομάδων μαθητών, από τρεις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα από το Μαυρογένειο Επαγγελματικό Λύκειο Σάμου, το Γενικό Λύκειο Καρλοβάσου και από το 2 0 Γυμνάσιο Σάμου.

Ευχαριστούμε τους Διευθυντές των ανωτέρω σχολικών μονάδων που υποστήριξαν την προσπάθεια αυτή, τον Δήμο Σάμου για την παραχώρηση της αίθουσας διδασκαλίας για την διεξαγωγή του διαγωνισμού (εξεταστικό κέντρο ΕΠΑΛ Σάμου) και  όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, οι οποίοι διέθεσαν από τον προσωπικό τους χρόνο για την προετοιμασία τους σε ένα αντικείμενο που πιθανόν να μην τους ήταν και πολύ οικείο.

Οι ομάδες  των μαθητών που προσήλθαν ήταν:

Ομάδα ΕΠΑΛ Σάμου: Γιάννης Ταχτέρης-Άγγελος Τρόκας – Διονύσης  Χότζιας.
Ομάδα Ενιαίου Λυκείου Καρλοβάσου: Βασίλης Κοντοριάνος – Γιώργος Κυριακού –Νικόλαος Λάμπρου.
Ομάδα 2ου Γυμνασίου Σάμου: Παναγιώτης Σοφούλης – Βασίλης Συρίγος – Παρασκευή Χατζηπαύλου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ Ν. ΣΑΜΟΥΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: