Θερινό Σχολείο SPLIT REMOTE SENSING SUMMER SCHOOL 2016

Θερινό Σχολείο SPLIT REMOTE SENSING SUMMER SCHOOL 2016, 5-10 Ιουνίου 2016, Χανιά

split_remote_sensing

Το 3ο Θερινό Σχολείο SPLIT REMOTE SENSING SUMMER SCHOOL 2016 με θέμα ‘Remote Sensing for Mediterranean Ecosystems’ θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων (ΜΑΙΧ) κατά την περίοδο 5-10 Ιουνίου 2016.

Η εκπαίδευση φοιτητών και νέων επαγγελματιών σε σύγχρονα θέματα Τηλεπισκόπησης και η επαγγελματική δικτύωση με καταξιωμένους ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες αποτελούν βασικούς στόχους των θερινών σχολείων SPLITRS.

Κατά τη διάρκεια των πέντε ημερών που θα διαρκέσει το SPLITRS 2016 θα γίνει εκπαίδευση σε εφαρμογές τηλεπισκόπησης σε φυσικά και αγροτικά οικοσυστήματα με τη χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (UAS), αισθητήρων LiDAR και υπερφασματικών δεδομένων. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν σύγχρονα Web-GIS λογισμικά και θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική εκδρομή.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το ΜΑΙΧ (Department of Geoinformation in Environmental Management) σε συνεργασία με την εταιρεία G-ECO Research και το Εργαστήριο Δασικής Διαχειριστικής και Τηλεπισκόπησης του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ και υποστηρίζεται από τις ελληνικές εταιρείες Geosystems Hellas, NubiGroup, GeoSense και INFOREST.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του Θερινού Σχολείου και την εγγραφή σας σε αυτό βρίσκονται στην ιστοσελίδα http://splitrs2016.com/

.

.

.ΚατηγορίεςΓεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Εκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: