Απαγορεύσεις θήρας ορισμένου χρόνου λόγω πυρκαγιών

apagoreusi_kinigou

Με δυο Δασικές Απαγορευτικές Διατάξεις (Δ.Α.Δ.) της Διεύθυνσης Δασών Σάμου, που δημοσιεύτηκαν σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, απαγορεύεται το κυνήγι από τη φετινή κυνηγετική περίοδο και για τρία χρόνια σε περιοχές της Σάμου και της Ικαρίας που επλήγησαν από δασικές πυρκαγιές. Πρόκειται για τις περιοχές:

  1. Δ.Κ Μυτιληνιών, νήσου Σάμου, και
  2. Τ.Κ Περδικίου, νήσου Ικαρίας

Δ.Α.Δ. 2/2016 Απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου σε περιοχές της Δ.Κ Μυτιληνιών Σάμου λόγω πυρκαγιάς [Αριθμ. 59021/19-8-2016 (ΦΕΚ Β´ 3014)]

Απαγόρευση του κυνηγίου από τη φετινή κυνηγετική περίοδο και για τρία χρόνια, σε περιοχές της Δ.Κ Μυτιληνιών νήσου Σάμου που επλήγησαν από πυρκαγιά την 8-7-2016, με τα εξής όρια:

Από Σιδερένιο Γεφύρι Μεσοκάμπου το δρόμο προς Μυτιληνιούς, μέχρι το ρέμα Ζαχαριά. Από κει ακολουθούμε αυτό μέχρι το Γεφύρι στους Μυτιληνιούς και συνεχίζουμε τον αμαξιτό δρόμο δεξιά μέχρι διασταύρωση του δρόμου προς Καμάρα (σκουπιδότοπο). Συνεχίζουμε αυτόν μέχρι την είσοδο του φυλακίου Φλώκας και ευθεία κάτω από αυτό τη ρεματιά που ξεκινά, μέχρι το δρόμο πίσω από τα αδρανή του σκουπιδότοπου και εν συνεχεία τον περιφερειακό του σκουπιδότοπου μέχρι τη διασταύρωση έξω από αυτόν. Συνεχίζουμε τον αμαξιτό δρόμο δεξιά και εν συνεχεία στρίβουμε στον αγροτοδασικό δρόμο αριστερά προς MECCANICA. Προχωρούμε αυτόν και στρίβουμε ξανά αριστερά προς Κάτω Γροντά μέχρι που συναντούμε το δρόμο της Κρυάβρυσης. Συνεχίζουμε αυτόν δεξιά και βγαίνουμε στον επαρχιακό δρόμο Σάμου Μυτιληνιών (Κουμαριώνας). Προχωρούμε δεξιά και μετά το βενζινάδικο (Αγ. Νεκτάριος) στρίβουμε αρι- στερά προς Τσακαλάκι. Στην πρώτη διασταύρωση που βρίσκουμε στρίβουμε δεξιά και εν συνεχεία αριστερά μέχρι το τέρμα αυτού (αδιέξοδο σε ελιές). Από κει προχω- ράμε ευθεία και συναντούμε τη ρεματιά που κατεβαίνει στον επαρχιακό δρόμο Σάμου Πυθαγορείου (παλαιός ελιγμός). Συνεχίζουμε δεξιά τον αμαξιτό δρόμο προς Πυθαγόρειο μέχρι το Σιδερένιο Γεφύρι Μεσοκάμπου.


Δ.Α.Δ. 3/2016 Απαγόρευση θήρας ορισμένου χρόνου σε περιοχές της Τ.Κ Περδικίου Ικαρίας  λόγω πυρκαγιάς [Αριθμ. 59023/19-8-2016 (ΦΕΚ Β´ 3014)]

Απαγόρευση του κυνηγίου από τη φετινή κυνηγετική περίοδο και για τρία χρόνια, σε περιοχές της Τ.Κ. Περδικίου νήσου Ικαρίας που επλήγησαν από πυρκαγιά την 20-4-2016, με τα εξής όρια:

Από παραλία Γιαλισκαρίου Κιονίου – Συρτικό, ο δρόμος μέχρι τον Αγ. Γεώργιο, συνεχίζει με ρέμα «Ξερολάγκαδα» το οποίο ανεβαίνουμε μέχρι το δρόμο Περδίκι -Εμπραϊνό – Μονοκάμπι. Συνεχίζουμε αυτόν ΒΑ και στην πρώτη διασταύρωση παίρνουμε το δρόμο δεξιά προς εκκλησάκι Αγ. Σοφία Εμπραϊνού. Συνεχίζουμε αυτόν μέχρι που συναντά το ρέμα «Λιβάδι» και κατεβαίνουμε αυτό μέχρι τη θάλασσα.


Ενημερωθείτε για όλες τις πρόσφατες απαγορεύσεις θήραςΑποφάσεις απαγορεύσεων θήρας & τοπικών περιορισμών (απαγορεύσεις ορισμένου χρόνου, ΚΑΖ, κ.α.)ΚατηγορίεςΘήρα, Πυρκαγιές - Αναδασώσεις

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: