Εκπαίδευση σε θέματα GIS, Χωρικής Ανάλυσης και Γεωχωρικών Πληροφοριών

.

Η Ερευνητική Μονάδα Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων (ΕΜΓΠΣ) του ΓΠΑ διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα με γενικό τίτλο: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ GIS, ΧΩΡΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΩΧΩΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ». Στα πλαίσια του προγράμματος το χρονικό διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016 θα διεξαχθούν οι εξής κύκλοι μαθημάτων: 

Η διάρκεια κάθε κύκλου μαθημάτων είναι 30 ώρες. Τα hands-on μαθήματα θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, σε ολιγομελή τμήματα των δέκα ατόμων και σε πλήρως εξοπλισμένους, με σύγχρονα λογισμικά (ArcGIS, ENVI, SPSS, R) χώρους, της ΕΜΓΠΣ. Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ και εξειδικευμένοι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Γεωγραφικών Πληροφοριακών Συστημάτων. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί όλο το απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό καθώς και βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε πτυχιούχους ΑΕΙ/ΑΤΕΙ διαφόρων ειδικοτήτων όπως π.χ. σε γεωπόνους, γεωλόγους, βιολόγους, γεωγράφους, δασολόγους, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, χωροτάκτες, πολεοδόμους, περιφερειολόγους, καθώς και γενικά σε επιστήμονες που ασχολούνται με τη συλλογή, διαχείριση και ανάλυση χωρικών πληροφοριών.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ: Δ. ΚΑΛΥΒΑΣ Αναπληρωτής Καθηγητής ΓΠΑ

Το κόστος παρακολούθησης ανέρχεται στο ποσό των 200 ευρώ για κάθε κύκλο εκπαίδευσης.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

.

.ΚατηγορίεςΓεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, Εκπαίδευση - Επιμόρφωση

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: