Πραγματοποίηση εθελοντικού καθαρισμού στο βουνό της Οίτης

dsc_0824

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Οίτης πραγματοποίησε, μαζί με υπαλλήλους της εταιρίας Booking.com από την Αθήνα, εθελοντικό καθαρισμό σε περιοχές στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Οίτης.

Συγκεκριμένα, καθαρισμός έγινε στο οροπέδιο Λιβαδιές σε θέσεις όπου υπήρχαν σκουπίδια γιατί είχαν αναποδογυρίσει οι κάδοι που υπάρχουν εκεί.  Η εθελοντική αυτή δράση έγινε μετά από αίτημα της εταιρίας στον Φορέα Διαχείρισης και ενημέρωση του Δασαρχείου Λαμίας. Πρόκειται για εθελοντικές δράσεις που γίνονται κάθε χρόνο από τους υπαλλήλους της σε διάφορες περιοχές της χώρας μας, στο πλαίσιο του εταιρικού εθελοντικού προγράμματος Booking cares.

Αρχικά έγινε μια μικρή ενημέρωση των υπαλλήλων της εταιρίας με παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης στα Λουτρά Υπάτης, σχετικά με την αξία προστασίας του βουνού, όπου μοιράστηκαν και αναμνηστικά δώρα για την επίσκεψη και την προσφορά τους. Aκολούθησε ο καθαρισμός στο βουνό στις θέσεις που υπέδειξε το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης.

web: www.oiti.grΚατηγορίεςΠροστατευόμενες περιοχές

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: