Κύρωση δασικού χάρτη Τ.Κ. Ασβεστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη της Π.Ε. Θεσσαλονίκης

Οριστικός καθίσταται πλέον ο δασικός χάρτης της Τοπικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας- Χορτιάτη, της Π.Ε. Θεσσαλονίκης.

dasikos_xartis

Ειδικότερα, με απόφαση του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης, που δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, κυρώνεται ο δασικός χάρτης της Τ.Κ. Ασβεστοχωρίου, στο σύνολο του, όπως απεικονίζεται με πράσινο περίγραμμα και πράσινη διαγράμμιση, στα συνημμένα διαγράμματα και στους πίνακες (βάση δεδομένων) που συνοδεύουν και αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της υπ’ αριθμ. 65244/21.9.2016 απόφασης (ΦΕΚ Δ´ 343/03.11.2016).

Από τις εκτάσεις που απεικονίζονται σε αυτούς
α. Ως δάση και δασικές είτε κατά την παλαιότερη είτε κατά την πρόσφατη αεροφωτογράφηση, εξαιρούνται αυτές που έχουν ενταχθεί σε εγκεκριμένο ρυμοτομικό σχέδιο, εκτός αν αφορούν άλση ή πάρκα και
β. Ως δάση και δασικές στην παλαιότερη αεροφωτογράφιση, εξαιρούνται αυτές που έχουν περιληφθεί σε εποικιστικές εκτάσεις και χαρακτηρίστηκαν από τις Επιτροπές Απαλλοτριώσεων και τις Επιτροπές Οριστικών Διανομών ως μη δάση και μη δασικές.

Από την ημερομηνία δημοσίευσης της απόφασης ο ανωτέρω δασικός χάρτης καθίσταται οριστικός.

Οι οριστικοί δασικοί χάρτες τηρούνται από το Τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Νομού Θεσσαλονίκης.

Σχετικό αρχείο:
Απόφ. ΓΓΑπΔιοίκ Μακ-Θρακ 65244 /21.9.2016 (ΦΕΚ Δ´ 343/03.11.2016) Κύρωση δασικού χάρτη Τοπικής Κοινότητας Ασβεστοχωρίου του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (άρθρο 19 Ν.3889/2010).

.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 08.11.2016ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: