Περιστατικό λαθροθηρίας – Καταδίωξη και σύλληψη με αυτόφωρη διαδικασία

Thira kunigos oplo

Περιστατικό λαθροθηρίας με απρόβλεπτη εξέλιξη και αυτόφωρο, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιανουαρίου 2017, στις Μικροθήβες.

Σε έλεγχο θηροφύλακα της περιοχής, ζητήθηκαν η άδεια και το όπλο του κυνηγού, λόγω της γενικής απαγόρευσης θήρας. Ο κυνηγός αρνήθηκε να δώσει το όπλο του και αντέδρασε έντονα. Χωρίς να χάσει χρόνο ο θηροφύλακας ζήτησε ενίσχυση από τον θηροφύλακα του Κ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος βρισκόταν σε υπηρεσία σε διαφορετικό σημείο και συγχρόνως κάλεσε ενισχύσεις και από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού. Περιπολικό του Α.Τ. και ο θηροφύλακας έσπευσαν στις Μικροθήβες.

Ο κυνηγός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να αρνείται την παράδοση όπλου και αδείας και έχοντας άσχημη συμπεριφορά μπήκε στο αυτοκίνητο να φύγει. Παρότι αστυνομικός, στεκόταν πεζός μπροστά στο αυτοκίνητο, ο κυνηγός έβαλε σε κίνηση το όχημα, με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να αναγκαστεί να παραμερίση.

Ο κυνηγός διέφυγε με το όχημά του για λίγα λεπτά, όμως μετά από καταδίωξη λίγων χιλιομέτρων συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου θηροφύλακες και αστυνομικοί συνέταξαν και υπέβαλαν μήνυση, και κίνησαν αυτόφωρη διαδικασία για αντίσταση κατά της αρχής.

Πληροφορίες: www.almyros.grΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , ,

1 reply

  1. βοηθηστε κυριοι των δασαρχειων τα παιδια της θυροφυλακης.
    μερικα κανουν μεγαλο αγωνα αυτεςτης ημερες και με κινδυνο της σωματικης τους ακαιρεοτητας

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: