Δ/νση Δασών Ηρακλείου: Ανάρτηση Δασικού Χάρτη προ Καπιδιστριακού Ο.Τ.Α. Ηρακλείου

xartis_anartisis1

Διεύθυνση Δασών Ηρακλείου
Δελτίο Τύπου – Ανακοίνωση

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης δια της Διεύθυνσης Δασών Ηρακλείου αναρτά από σήμερα Παρασκευή 20-01-2017 τον Δασικό Χάρτη της 1ης Δημοτικής Κοινότητας, 2ης Δημοτικής Κοινότητας, 3ης Δημοτικής Κοινότητας, 4ης Δημοτικής Κοινότητας, και της Τοπικής Κοινότητας Βασιλειών του Δήμου Ηρακλείου (προ- Καποδιστριακός Ο.Τ.Α. Ηρακλείου) Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου.

Η ανάρτηση του Δασικού Χάρτη είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας με τη Δ/νση Δασών Ηρακλείου, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης και την Ε.Κ.Χ.Α. A.Ε.

Ο ανωτέρω Δασικός Χάρτης είναι προσβάσιμος για τους πολίτες στην ιστοσελίδα της Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε. (http://www.ktimatologio.gr/). Επίσης, στις ιστοσελίδες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (http://www.apdkritis.gov.gr/) και του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας έχει αναρτηθεί σχετικός σύνδεσμος (link). Η υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του Δασικού Χάρτη αρχίζει την Παρασκευή 03-02-2017 και λήγει την Τρίτη 04-04-2017, για δε τους κατοίκους εξωτερικού η λήξη παρεκτείνεται μέχρι την Δευτέρα 24-04-2017.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Κ.Χ.Α. Α.Ε. (http://www.ktimatologio.gr/) ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΦΟΡΜΑΣ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Σημείο Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (Σ.Υ.Α.Δ.Χ.), με έδρα στο κτίριο των γραφείων της Δ/νσης Δασών Ηρακλείου (τηλ. 2810 264962 & 264959 και e-mail: syadx@apdkritis.gov.gr).

Ο Ασκών Καθήκοντα Γ.Γ.Α.Δ.Κ.

Αναστάσιος Ιωάννου
Αναπλ. Γενικός Δ/ντής Δασών &
Αγροτικών Υποθέσεων

Σχετικά αρχεία:
Ανακοίνωση Ανάρτησης δασικού χάρτη 1ης Δ.Κ. 2ης Δ.Κ., 3ης Δ.Κ., 4ης Δ.Κ., και της Τ.Κ. Βασιλειών του δήμου Ηρακλείου (προ Καποδιστριακός Ο.Τ.Α. Ηρακλείου), Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και πρόσκλησης υποβολής αντιρρήσεων κατά τού περιεχομένου του.
Απόφαση Ανάρτησης δασικού χάρτη 1ης Δημοτικής Κοινότητας, 2ης Δημοτικής Κοινότητας, 3ης Δημοτικής Κοινότητας, 4ης Δημοτικής Κοινότητας, και της τοπικής κοινότητας Βασιλειών του δήμου Ηρακλείου (προ Καποδιστριακός Ο.Τ.Α. Ηρακλείου) Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και πρόσκληση για υποβολή αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του.

.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 20.01.2017

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΚΓΥΚΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ


follow_fb.gifΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία, Δασικοί Χάρτες

Tags: , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: