Ενημερωτική εκδήλωση για τους δασικούς χάρτες στη Καβάλα

das_xartis_kavalas

Ο ∆ήμος Καβάλας με την συνεργασία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου παρ. Αν. Μακεδονίας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου τμημ. Αν. Μακεδονίας και του ∆ικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση για την ανάρτηση των δασικών χαρτών και την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επ’ αυτών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων της ∆ημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας, Κασσάνδρου 6 στον 4ο όροφο, την ∆ευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 18:00 το απόγευμα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

18:00-18:15 Προσέλευση συμμετεχόντων
18:15-18:30 Χαιρετισμοί
18:30–18:45 «Εννοιολογική προσέγγιση του Δάσους και της Δασικής έκτασης στο πεδίο κατάρτισης των Δασικών Χαρτών», Διαμαντής Σταγγίδης, ∆ασολόγος, Προϊστάμενος τμήματος δασικών χαρτογραφήσεων της Δ/νσης Δασών Καβάλας, εισηγητής Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου.
18:45–19:00 «Ρυμοτομικό σχέδιο Καβάλας – Ιστορική αναδρομή και δασικές εκτάσεις», Ιωάννα Κατσούλα, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχ/κός, υπεύθυνη σχεδίου πόλεως του ∆ήμου Καβάλας, εισηγητής του ∆ήμου Καβάλας.
19:00–19:15 «∆ιευκρινίσεις-παρεμβάσεις στη διαδικασία των ∆ασικών Χαρτών- Προβλήματα που εντοπίζονται ανά περιοχή», Μιχάλης Αποστολίδης, Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχ/κός, Πρόεδρος Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Νομού Καβάλας, εισηγητής Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου.
19:15-19:30 «Νομικά ζητήματα των Δασικών Χαρτών», Δήμος Νικόπουλος, Δικηγόρος Θεσσαλονίκης, εισηγητής Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας.
19:30-20:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης καλούν κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και εμπλεκόμενο επιστήμονα να παραβρεθεί στην εκδήλωση ώστε να ενημερωθεί για την πρόσφατη ανάρτηση των δασικών χαρτών της Καβάλας και για την διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων επ’ αυτών. Είσοδος ελεύθερη.ΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες, Συνέδρια - Ημερίδες

Tags: , , , , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: