Σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Τεχνικών Προδιαγραφών για την κατάρτιση των νέων Δασικών Χαρτών

Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Τεχνικών Προδιαγραφών για την κατάρτιση των νέων Δασικών Χαρτών

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο με τίτλο “Τεχνικές προδιαγραφές κατάρτισης, συμπλήρωσης, επικαιροποίησης δασικών χαρτών και λοιπών θεμάτων“, με στόχο την οριστικοποίηση των προδιαγραφών κατάρτισης των δασικών χαρτών για την προκήρυξη του έργου στο υπόλοιπο της χώρας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, καλεί όλους τους πολίτες, τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του προς διαβούλευση σχεδίου Υπουργικής Απόφασης.

Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017.

Σημειώνεται ότι η διαβούλευση αυτή δεν αφορά την τρέχουσα ανάρτηση των δασικών χαρτών στο 35%, ούτε το περίπου 17% της χώρας για το οποίο έχει καταρτιστεί χάρτης, αλλά δεν έχει αναρτηθεί ακόμα. Αφορά μόνο το υπόλοιπο της χώρας για το οποίο δεν έχει γίνει ακόμα καμία εργασία κατάρτισης δασικών χαρτών.

Τεχνικές προδιαγραφές κατάρτισης, συμπλήρωσης, επικαιροποίησης δασικών χαρτών και λοιπών θεμάτων του άρθρου 21 παράγραφος 1 εδάφια α΄, στ΄, θ΄ και ι΄ του νόμου 3889/2010 όπως ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 153 παρ. Θ νόμου 4389/2016 

Το κείμενο που ακολουθεί αφορά στο περιεχόμενο Υπουργικής απόφασης σχετικά με τον καθορισμό τεχνικών προδιαγραφών κατάρτισης, συμπλήρωσης, επικαιροποίησης δασικών χαρτών και λοιπών θεμάτων του άρθρου 21 παράγραφος 1 εδάφια α΄, στ΄, θ΄ και ι΄ του νόμου 3889/2010 όπως ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 153 παρ. Θ νόμου 4389/2016, προκειμένου να υποβληθούν παρατηρήσεις και σχόλια επί αυτού.

Σχόλια και παρατηρήσεις υποβάλλονται μέχρι την 16η Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email): dasktim@gmail.com 

Τεχνικές Προδιαγραφές


.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 08.06.2017

ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ


follow_fb.gifΚατηγορίεςΔασικοί Χάρτες

Tags: , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: