ΦΕΚ: Καθορισμός ετήσιας συνδρομής των κυνηγών

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση του αν. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την οποία καθορίζεται η ετήσια συνδρομή των κυνηγών στους αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους .

Με την δημοσίευση σε ΦΕΚ της υπουργικής απόφασης καθορισμού της ετήσιας συνδρομής των κυνηγών στους αναγνωρισμένους κυνηγετικούς συλλόγους σε συνδυασμό με την δημοσίευση και της ΚΥΑ καθορισμού των τελών έκδοσης αδειών κυνηγιού ξεκινάει η διαδικασία έκδοσης των αδειών κυνηγιού από τα δασαρχεία της χώρας.

Δείτε επίσης:
ΦΕΚ: Τέλη έκδοσης αδειών κυνηγιού, για το κυνηγετικό έτος 2017 – 2018.
ΦΕΚ: Ρυθμιστική θήρας κυνηγετικής περιόδου 2017 – 2018

Όπως αναφέρει η υ.α., για την κυνηγετική περίοδο 2017- 2018, το ύψος της συνδρομής των κυνηγών -μελών των αναγνωρισμένων ως «συνεργαζόμενων με το Υπουργείο Κυνηγετικών συλλόγων», καθορίζεται στο ποσό των εξήντα (60) ευρώ.
Η ετήσια εισφορά των ανωτέρω Κυνηγετικών Συλλόγων στις Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και την Κυνηγετική Συνομοσπονδία ως ακολούθως:
α. ποσοστό 8,35% (ήτοι ποσό 5,00 €) καταβάλλεται στην οικεία Κυνηγετική Ομοσπονδία
β. ποσοστό 66,83% (ήτοι ποσό 40,10 €) καταβάλλεται στην Κυνηγετική Συνομοσπονδία Ελλάδας αντίστοιχα, από τις καταβαλλόμενες συνδρομές των κυνηγών – μελών των αναγνωρισμένων ως συνεργαζόμενων με το Υπουργείο Κυνηγετικών Συλλόγων.
Τα ανωτέρω ποσά κατατίθενται από τον Κυνηγετικό Σύλλογο στους τηρούμενους τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεση της ανωτέρω εισφοράς της οικείας Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας αντίστοιχα, κατά την διαδικασία έκδοσης ή θεώρησης της άδειας θήρας. Τα σχετικά παραστατικά κατάθεσης τους, ήτοι τα τραπεζικά γραμμάτια εισπράξεως αποτελούν απαραίτητα δικαιολογητικά για την έκδοση ή θεώρηση της αδείας θήρας.

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι διαθέτουν τουλάχιστον το ήμισυ των ετησίων εσόδων τους (50%) για φιλοθηραματικές δαπάνες ενώ η Κυνηγετική Συνομοσπονδία διαθέτει τουλάχιστον το ενενήντα πέντε τοις εκατό (95%) των ετησίων εσόδων της για φιλοθηραματικές δαπάνες συμπεριλαμβανομένων και των δαπανών των φυλάκων θήρας των Ομοσπονδιών και του εξοπλισμού των.

Δείτε το ΦΕΚ Β 2810 με την υπουργική απόφαση καθορισμού της ετήσιας συνδρομής των κυνηγών στους αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους για τη νέα κυνηγετική περίοδο ΕΔΩ

Σχετική απόφαση:
Υ.Α. 158733/1749/31.7.2017 (Β´ 2810) Καθορισμός ετήσιας συνδρομής των κυνηγών στους αναγνωρισμένους Κυνηγετικούς Συλλόγους.

.


.
Δημοσιεύτηκε στο dasarxeio.com | 10.08.2017

Καθημερινή ενημέρωση για την νέα κυνηγετική περίοδο:
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΘΗΡΑΣ 2017-2018
>


follow_fb.gifΚατηγορίεςΘήρα

Tags: , , , , ,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αρέσει σε %d bloggers: