Εξαφανίστηκαν τα κουνέλια από τη Λήμνο; Τι λένε οι κυνηγοί

 

Τεράστια εντύπωση προκάλεσε στους κυνηγούς της Λήμνου, η φανερή μείωση που παρατήρησαν στον πληθυσμό των αγριοκούνελων, αναφέροντας πως υπάρχουν περιοχές του νησιού που στην κυριολεξία έχουν αφανιστεί.

Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr, η μείωση στον πληθυσμό, έχει προκαλέσει σειρά από ερωτήματα, στα οποία όμως δυστυχώς οι αρμόδιοι φορείς δεν είναι σε θέση να δώσουν απαντήσεις και για το λόγο αυτό ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Λήμνου Βαγγέλης Δανιήλ, μιλώντας στη συχνότητα του FM 100 ζήτησε από τους κυνηγούς που τυχόν εντοπίσουν νεκρό κουνέλι, να το παραδώσει στο γραφείο του συλλόγου, προκειμένου να γίνει εργαστηριακή εξέταση για να βρεθούν τα αίτια του θανάτου.

Το γεγονός μάλιστα ότι στη μικρή κοινωνία της Λήμνου «ακούγονται» διάφορα για το τι έχει προκαλέσει τη δραματική μείωση στον πληθυσμό των κουνελιών, έχει κάνει τους κυνηγούς να ανησυχούν για το αν, πια, τα κουνέλια είναι κατάλληλα να καταναλωθούν από τον άνθρωπο.

.

.

.ΚατηγορίεςΘήρα

Tags: ,

4 replies

  1. Τα…διαφορα που ακουγονται…ομως , δεν μας εξηγησατε ποια ειναι !
    …εχετε λογους να τα αποκρυπτετε ?

  2. Μικρη διορθωση στην τελευταια προταση. Θα πρεπει να διευκρινισθεί το ” αν τα ποια” ειναι “αν, πια, τα κουνελια” ή αφαιρειτε το “αν τα” και μενει το “ποια κουνελια”. Για να βγαινει νοημα απο την τελευταια φραση.
    Συγχαρητηρια για το ιστολογιο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: