Ακόμα μια απώλεια για τη δασική οικογένεια

Σήμερα το μεσημέρι απεβίωσε ο εκλεκτός συνάδελφος και αγαπημένος μας φίλος, Βασίλης Γιωτάκης.

Ο εκλιπών είχε διατελέσει Γενικός Διευθυντής και Ειδικός Γραμματέας Δασών για πολλά χρόνια και είχε μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική παρουσία. Ο σύντροφος Βασίλης ήταν ένας ξεχωριστός συνάδελφος που για πολλά χρόνια κατεύθυνε την Υπηρεσία. Σε καλές και κακές στιγμές της.

Επίσης, πέρα από τις διοικητικές θέσεις που κατέλαβε, αξίζει να αναφερθεί ότι διετέλεσε Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Δ.Υ., μέλος του ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ και είχε μεγάλη συνδικαλιστική διαδρομή.

Για εμένα σε προσωπικό επίπεδο ήταν για πολλά θέματα της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας που ζήσαμε τις προηγούμενες δεκαετίες ο δάσκαλός μου, που όταν χρειάστηκε με δίδαξε, όταν απαιτήθηκε με ενθάρρυνε και όταν το ζήτησα με στήριξε σε όλες τις επιλογές που είχα.

Τον διέκρινε η γνώση, η πολιτική συγκρότηση και η δίκαια κρίση των συνάδελφων και των φίλων, εντός και εκτός Υπουργείου και νομίζω πώς στην σπουδαία διαδρομή του, δεν αδίκησε κανένα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο στο χωριό που γεννήθηκε την Καππά Καρδίτσας.

Νίκος Μπόκαρης

.

.

.

Κράτα τοΚράτα τοΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

1 reply

  1. Ο Βασίλης Γιωτάκης ήταν πολύ κάλος συνάδελφος, αξιόλογος, συγκροτημένος και με ισχυρά επιχειρήματα για τις θέσεις του. Άκουγε με προσοχή τις διαφορετικές απόψεις που σχεδόν πάντα είχαμε και με δική του πρωτοβουλία (στα χρόνια της Πανελλήνιας Κίνησης Δασολόγων) ζητούσε να τις συζητήσουμε ακόμη και τηλεφωνικά. Ήταν ένας έντιμος πολίτικος αντίπαλος

    Θερμά συλληπτήρια στους οικείους του και σε όλους εκείνους στους οποίους θα λείψει ιδιαίτερα.

    Αντώνης Ραλλάτος

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: