Σύλλογος Εργαζομένων Α.Δ. Κρήτης: Καταβολή δεδουλευμένων των δασικών υπαλλήλων 

 

Επιστολή στο Πράσινο Ταμείο για το ζήτημα της καταβολής δεδουλευμένων των δασικών υπαλλήλων που αφορούν την υπερωριακή απασχόληση συνεργείων επιφυλακής και περιπόλων των ειδικών προγραμμάτων λαθροϋλοτομίας 2015 και 2016 απέστειλε το ΔΣ του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης. 

«Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του 2017, δεν έχει αλλάξει τίποτα και δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταβολής των υπόψη δεδουλευμένων» τονίζουν στην επιστολή τους και κάνουν λόγο για νέα τεχνικά προβλήματα που ανέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, για τα οποία, όμως, ουδέποτε ενημερώθηκαν επίσημα οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις και οι αρμόδιες Υπηρεσίες τους.

Οι υπάλληλοι της Α.Δ. Κρήτης ζητούν με την επιστολή τους απαντήσεις από το Πράσινο Ταμείο σε τρία βασικά ερωτήματα που απασχολούν το σύνολο των δασικών υπαλλήλων.

  1. Πού πραγματικά έγκειται η καθυστέρηση αυτή και πότε υπολογίζεται να δοθεί λύση;
  2. Η καθυστέρηση αυτή σχετίζεται άμεσα με την παραγραφή των συγκεκριμένων οφειλόμενων δεδουλευμένων προς τους Δασικούς Υπαλλήλους των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων ή όχι;
  3. Έχει ενημερωθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες ο Υπουργός για τις «αγκυλώσεις» στην καταβολή δεδουλευμένων προηγουμένων ετών ώστε να μην υπογράφει πλέον νέες εντολές υλοποίησης προγραμμάτων λαθροϋλοτομίας;

.

.

.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , , , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: