«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΕΔΔΥ για διανυκτερεύσεις» – Σχόλιο της Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας Δασολόγων

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την ανακοίνωση της ΠΕΔΔΥ για διανυκτερεύσεις

ΣΧΌΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΣΟΛΟΓΩΝ

Ευτυχώς που έχει εφευρεθεί από το προεδρείο μια νέα μορφή “ανακοίνωση ενημέρωση” ως άλλη μια ευκαιρία για να μην συγκαλείται το ΔΣ, να μην συζητάει το ΔΣ και να μην αποφασίζει πάλι το ΔΣ, άλλα να εμφανίζονται ως αποφάσεις του ΔΣ, κάποια δραστηριότητα των “σωτήρων” πρόεδρου και γενικού γραμματέα, για την οποία δεν έχει ενημερωθεί το ΔΣ ως συλλογικό όργανο, ούτε προφανώς ο εκπρόσωπός μας στο ΔΣ και τις μαθαίνουν από τις ανακοινώσεις. Θέλουν άραγε να μας κάνουν κακόγουστες εκπλήξεις; ‘’Σωτήρες” που μπορεί να ήταν απεργοσπάστες, άλλα, βρε αδερφέ φροντίζουν για τις διανυκτερεύσεις.

Τώρα το γιατί:

  1. Για ένα θέμα που “Πολλές φορές συνδικαλιστικά ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθημερινά προβλήματα που δημιουργούνται από άστοχους χειρισμούς…”, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας, δεν καθορίσθηκε συνεδρίαση ενός ΔΣ, που εκτός από αυτά τα “καθημερινά” προβλήματα, θα συζητούσε και τι θα κάνει όπως λέμε εμείς, για τη διεκδίκηση μαζί με όλους τους δημοσίους υπαλλήλους ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΛΗΣ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, από τη διεκδίκηση κάποιου επιδόματος, που η ζωή έδειξε ότι όταν θέλουν το δίνουν κι όταν θέλουν το καταργούν.
  2. Δεν κάλεσαν συνεδρίαση του ΔΣ για να εκτιμηθούν τα αποτελέσματα της αποχής από την αξιολόγηση
  3. Δεν αξιολογούν ως ζήτημα συζήτησης στο ΔΣ, τις επιπτώσεις στους δημοσίους υπάλληλους συνολικά και ειδικά στους δασολόγους, από την 3η αξιολόγηση μπροστά στο κλείσιμο της οποίας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ, ετοιμάζεται σε συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ άλλα και με ουσιαστική συμφωνία των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, να δώσει χτύπημα στο συνδικαλιστικό κίνημα επιδιώκοντας τον περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας με το νέο συνδικαλιστικό νόμο, τις νέες περικοπές στις συντάξεις και νέα αύξηση της φορολογίας.

…………Είναι άλλο κεφάλαιο…

Φέρτε μας κι άλλες αποφάσεις – ενημερώσεις, για ενέργειες σας που κρατάτε κρυφές απ το ΔΣ.

Ανακοινώστε και τις συναντήσεις που κάνετε για άλλα επιδόματα όπως μαθαίνουμε από τους συνδικαλιστικούς χώρους των μηχανικών που μας ενημέρωσαν τυχαία κι όχι εσείς, όπως έπρεπε, αν αποφάσιζε το ΔΣ σε συνεδρίασή του, σχετικές ενέργειες….

Έχουν γνώση οι φύλακες… “Ψάρια να τσιμπάνε”  δεν είναι οι συνάδελφοι Δασολόγοι, ούτε η Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων.

Η ανακοίνωσή σας αυτή, επιβεβαιώνει ότι θέλετε ένα συνδικαλιστικό κίνημα στα μέτρα σας, “μακρύ χέρι” των κυβερνήσεων….

Το συνδικαλιστικό παρόν σας είναι ζοφερό… θα είναι και το συνδικαλιστικό σας μέλλον.

Δημοσιοϋπαλληλική Ενότητα Δασολόγων

25 Οκτ 2017

.

Σημείωση: Οι ανακοινώσεις από τις δασικές συνδικαλιστικές οργανώσεις δημοσιεύονται χωρίς καμιά παρέμβαση στη μορφή του κειμένου.ΚατηγορίεςΔασική Υπηρεσία

Tags: , ,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: